Graner

› Notícies

Del 13 al 31 de març 2a edició de la "Quinzena metropolitana"

Del 13 al 31 de març a Badalona, Barcelona,, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Santa Coloma de Gramenet i Viladecans. Entre l’extensa programació volem destacar l’estrena de ‘Flamingos’ d’Albert Quesada, que hem acollit en residència en direntes moments del seu procés de creació.

‘Flamingos’ es la primera producción del Mercat de les Flors dentro del proyecto CÈL·LULA, una estructura flexible per a la creació, la transmissió continua i el desenvolupament de la dansa. Convida i acull coreògrafs i intèrprets, i té com a objectiu facilitar i produir creacions de format mig/gran i s’emmarca dins la programació de La Quinzena metropolitana de dansa.

Del 21 al 24 de març a les 20h (dg 18h) a la Sala MAC del Mercat de les Flors. 

El flamenc ens serveix com a mirall, per inspirar-nos en com una manera d’entendre el cant, la música i la dansa s’ha desenvolupat a través de tantes cultures i regions, i ha acabat prenent forma a Andalusia. El nostre viatge començarà en els nostres propis cossos, en la nostra història individual com a ballarins, en què ens ha format, què ens apassiona i de quina manera es pot compartir. Quin és el nostre propi flamenc, quina és la nostra música i quines danses convida a ballar.

Idea, coreografia i direcció Albert Quesada / Ajudant direcció Clàudia SolWat / Creada amb i interpretada per Blanca Tolsá, Clàudia SolWat, Eliott Marmouset, Mario G. Sáez, Miquel Fiol, Katie Vickers, Laila Tafur, Víctor Pérez Armero, Viktoria Andersson / Disseny sonor Rafael Cañete, Julián D’Avino, Carlos Parra / Disseny escènic i i·luminació CUBE.ez / Vestuari Jorge Dutor, Meritxell Janot / Dramatúrgia Albert Pérez Hidalgo, Pau Masaló / AgraïmentsMireia de Querol Producció Mercat de les Flors / Coproducció Dansa – Quinzena metropolitana / Amb el suport Kosmonaut Production / Amb la col·laboració Fundació Banc Sabadell