Taller de dansa intergeneracional

Taller de dansa intergeneracional el diumenge 22 de maig amb Big Bouncers

En aquest taller es treballaran diferents jocs amb pautes de moviment en les quals tots, independentment de l’edat i l’experiència en dansa, puguin participar. Aquestes pautes estan vinculades al procés de creació que el Col·lectiu Big Bouncers està desenvolupant per a la seva nova creació O.V.N.I     (  objectes varis no identificables).

En aquest taller s’explorarà l’espai propi, l’espai comú, les distàncies i relacions entre els cossos; el temps: les velocitats, la relació amb la música i els sons; la relació entre cossos i materials i objectes.També treballarem a patir de la imaginació: buscarem moure’ns des de diferents estímuls, per crear diferents danses, amb textures, formes i característiques diverses, ampliant així les possibilitats del nostre propi cos i el nostre imaginari.

Captura de pantalla 2016-05-04 a la(s) 16.35.28

BIG BOUNCERS és un col·lectiu format per les creadores independents Cecilia Colacrai, Mireia de Querol i Anna Rubirola. Com a col·lectiu gestionen l’espai de creació La Visiva i són projecte associat de La Caldera.
A l’Abril del 2012 es crea el Col·lectiu Big Bouncers,  un grup de recerca i creació que es defineix en tres línies d’acció: la creació de peces escèniques, la intervenció en espais no convencionals, i la pedagogia.

Col·lectiu Big Bouncers: Anna Rubirola , Cecilia Colacrai i Mireia de Querol.

Totes elles són creadores independents residents a Barcelona. Actualment gestionen les activitats de l’espai de creació La Visiva (Barcelona), i formen part del nou projecte de La Caldera. Compten amb una àmplia trajectòria com a creadores en solitari o juntament amb altres artistes així com en la docència de la dansa. El col·lectiu ha rebut el Premi Sebastià Gasch, Aplaudiment a la creació emergent, FAD 2015, per la peça BIG BOUNCE.
Comencen a treballar conjuntament al maig del 2012.
Des de l’inici el treball del col·lectiu s’ha desenvolupat i articulat al voltant de tres eixos d’acció: la creació de peces escèniques, la creació de performances per espais no convencionals “site specific”, i la pedagogia. Fins ara han estrenat les peces: Big Bounce (2013), Big Bounce Site Specific (2013), Doppelgänger (2014), I see a spider on the wall (2014).

Diumenge 22 de maig

Primer torn: de 9:45hs a 11:00hs. Infants d’1 a 4 anys. Segon torn: de 11:15hs a 12:30hs. Infants a partir de 5 anys

El Graner (c. Jane Adams, 14-16, Barcelona)

Cada persona que participa al taller, sigui adult o infant, paga una entrada de 3€

INSCRIU-T’HI AQUÍ

Els comentaris estan tancats.