Graner

› Notícies

8a edició del Festival SÂLMON< amb l'impuls del Graner

Arriba una nova edició del Festival SÂLMON<, impulsat pel Graner, el Mercat de les Flors, l’Ajuntament de Barcelona i Fabra i Coats – Fàbrica de Creació. Una edició mediada en diàleg amb l’Antic Teatre, La Caldera i la Poderosa. Amb la complicitat de: MACBA, Teatre Lliure, CaixaForum, Hiroshima, Zumzeig, La Capella, Fundació Joan Miró, Goethe Institut, Institut del Teatre -Diputació de Barcelona, Iberescena i AC/E.

Dansa, performance, arts vives, escena, comunitats, coneixement compartit, processos i pràctiques artístiques.

Veus múltiples i diferents espais de la ciutat implicats en la programació.

La vuitena edició del Festival Sâlmon< d’arts vives de Barcelona segueix apostant per la mediació i la co-participació de diferents espais que acullen habitualment les arts vives contemporànies en les seves programacions, investigacions, residències i projectes. Entre totes les veus col·laboradores hem estat treballant per pensar contextos còmodes i diferencials que trenquin la lògica de presentació i estrena per poder compartir espectacles però també pràctiques, trobades i altres maneres de relacionar-nos amb el fet artístic i seguir creient en la cultura com a eina de transformació social.

Des del Graner ja portem mesos acompanyant propostes que hi participaran, formant part de la co-curadoria del Festival i per tant esperant-lo amb ganes! El viurem activament acollint residències de creació i propostes escèniques, transitant-lo amb projectes com #FF90, Aguablanda, Bar Yola, etc.

Reserveu les agendes: Del 30 de gener al 16 de febrer i consulteu-ne ja gran part de la programació: www.salmon-dance.com (amb el KIT-SALMON entrades a 8€)