ACCIÓ #3 PEA: Trobada a Pontós

PEA (Projectes d’expansió artística) – Acció 3

Després d’una primera Acció PEA, que va dur-se a terme al Mercat de les Flors en un format de tres dies de sessions de treball obertes, amb la particpació dels creadors que formen part del PEA i d’altres artistes i perfils vinculats al sector cultural i a un sector empresarial i on es va fer una aproximació al món de l’organització empresarial, el grup d’investigació PEA es va reunir a porta tancada per dialogar al voltant de les següents preguntes: qui som, en quin punt estem i què esperem del PEA.

Així mateix, Societat Doctor Alonso, Conde de Torrefiel, Aimar Pérez Galí, Bárbara Sánchez, Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol van començar a definir el full de ruta de l’Acció 4 PEA que serà una trobada del grup en diàleg amb el festival DNA de Pamplona i el seu context.

Sofia Asencio ens explica en aquest vídeo sobre la trobada i sobre algunes de les reflexions i futures accions que en van sortir.

El PEA és un projecte innovador de newmanagement i cultura, que posa en diàleg les arts vives i la seva relació amb el mercat econòmic cultural, que compta amb el suport de Fundació Banc Sabadell.

Més info del PEA: AQUÍ

17972101_1343607419018679_890050700154011152_o

Deixa un comentari