Graner

› Notícies

Africa Moment 2020 al Graner

L’edició d’enguany d’AFRICA MOMENT’20 se celebra del 3 al 20 de desembre a Barcelona; ofereix una programació triangular que consta de la secció digital ‘MOMENT:ON’, que s’inicia el 3 de desembre, d’un programa de formació dirigit a professionals i de la IV Trobada Internacional. 

Africa Moment pretén generar espais de creació i reflexió mitjançant el cos per contribuir al posicionament de la creació africana i de la seva diàspora dins del panorama nacional i internacional. En aquesta edició, es posarà el focus en la creació sud-africana en clau de gènere, amb una programació artística que desafia el que és convencional i pretén reptar el públic a involucrar-se en els processos de creació i a despertar el seu propi pensament crític.

El Graner acull en residència els artistes internacionals: Elisabete Fernandes (Cap verd), Trixie Munyama (Namíbia) i Nesindano ‘Khoes’ Namises (Namíbia). També acollim els artistes locals (que compten amb producció d’Africa Moment) Ricard Boyle, Andrea Bel, Katja Diao i Marco Motta.

El diumenge 13 de desembre hi haurà una obertura a les 18.30h al Graner on podrem compartir els treballs de Trixie Munyama, Nesindano ‘Khoes’ Namises i Elisabete Fernandes.

AFRICA MOMENT’20 està organitzat per l’associació Africa Moment, amb la col·laboració de Mercat de les Flors, Hangar, Filmoteca de Catalunya, el Graner i CCCB; el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, Goethe-Institut Namibia, Casa Africa, i el programa Procultura finançat per la Unió Europea, Instituto Camões i Fundació Calouste Gulbenkian; amb el patrocini institucional de la Comisión Nacional Española de Cooperación con la UNESCO.

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ D’AFRICA MOMENT AL SEU WEB  www.africamoment.org