Graner

› Notícies

Atresbandes en residència al Graner, a punt d'estrenar "Coda"

Dmitri Xostakóvitx és el centre d’un collage escènic que, fent servir la música, la paraula i el moviment, parla de la vida i l’obra del compositor però, especialment, de la relació que va mantenir amb el poder.

La companyia ATRESBANDES neix de la trobada artística i personal de la Mònica Almirall, en Miquel Segovia i l’Albert Pérez Hidalgo. A l’any 2008 i dins de l’entorn de formació (Institut del Teatre de Barcelona) els tres decideixen començar un projecte en comú. El grup creix i es desenvolupa a l’hora que ho fa la capacitat evocadora dels seus integrants. Influenciats per una quantitat indigerible de disciplines i referents propis de la cultura occidental, el grup es caracteritza per una única constant en els seus projectes: advocar per un teatre laboratori on el procés de creació és fonamental. La bona entesa és un dels vèrtexs d’aquest triangle, però també ho són el dubte i la incertesa. Treballem posant en qüestió tot el que ens envolta. Aquest és l’únic motor que coneixem per apropar-nos al teatre contemporani.

En aquesta ocasió i dins el cicle Escenes de L’Auditori s’alia amb el Quartet Brossa per crear “Coda”, en residència de creació i tècnica al Graner en col·laboració del Grec Festival de Barcelona. “Coda” s’estrena els dies 13 i 14 de juliol a L’Auditori de Barcelona.