Graner

› Barri

Call Me

“Hola, sóc la Marta Solinas i has trucat a Call Me, el projecte d’investigació més popular i al mateix temps més secret del món”

CALL ME és una investigació sobre la desaparició temporal. És un projecte de performance i d’investigació social que succeeix al barri de La Marina i que es realitza exclusivament amb cita prèvia.

Tot comença amb una trucada telefònica: pots trucar al número que trobaràs en diferents cartells misteriosos pel barri i escoltar la proposta per a participar-hi. Seguiràs unes instruccions i et trobaràs amb una persona que t’està esperant, asseguda en un bar o en un banc d’una plaça. Seu al seu costat sense cridar l’atenció dels altres i deixa’t emportar per desaparèixer de la teva vida una estona.

CALL ME investiga la possibilitat de deixar sol a l’espectador i dissenyar la seva desaparició temporal i voluntària.

Juliol-octubre 2020 al barri de La Marina


Lucia Di Pietro és coreògrafa i performer. La seva pràctica coreogràfica utilitza el ball, el cos, el cant, l’escriptura, el ritme i l’humor com a eines de creació. Moltes vegades li agrada fer servir regles i estructures de jocs per permetre a un públic el més ampli possible l’accés a les seves obres artístiques. Vol ser popular. Les seves obres exploren l’ambigüitat de la percepció entre la realitat i la ficció, dissenyant mons surreals dins dels quals els espectadors s’hi pubuin submergir, generant formes alternatives de veure i viure en altres espais i temps.

Lucia ha creat performances que ha presentat en teatres i museus des del 2011, entre d’altres: Grandi successi (2018, LaMama Gallery a New York), Call me, una investigació sobre la desaparició temporal (2015-2020,Farm Cultural Park a Agrigento, Itàlia), La voz de los perros (2016-2019, Museo Riso, Palermo, Itàlia).

A dia d’avui està interessada en la idea de desaparició i col·labora diàriament amb Marta Solinas, una investigadora utopista.

www.luciadipietro.com

Call me a La Marina, octubre 2020

Durant tot el mes d’octubre la Marta Solinas ha estat fent trobades amb veïns i veïnes de La Marina, convidant-los i donant-los les pistes necessàries per crear la seva pròpia desaparició…i fent-los les següents preguntes:

¿Qué superpoder es el que más te gustaría tener?

 • Volverme invisible
  Viajar en el tiempo
 • Transformarme en el animal que quiera

¿Qué harías si pudieras empezar de cero?

 • Iría a vivir en la naturaleza como los indígenas
  Sería una estrella del pop como Rosalía
  Cambiaría de sexo
  Viviría en la ilegalidad para sabotear el sistema capitalista

¿Qué esperas de un primer encuentro con un desconocido?

 • Una trampa
  Impresionar al otro
  Enamorarme