Graner

› Barri

Call Me

“Hola, sóc la Marta Solinas i has trucat a Call Me, el projecte d’investigació més popular i al mateix temps més secret del món”

CALL ME és una investigació sobre la desaparició temporal. És un projecte de performance i d’investigació social que succeeix al barri de La Marina i que es realitza exclusivament amb cita prèvia.

Tot comença amb una trucada telefònica: pots trucar al número que trobaràs en diferents cartells misteriosos pel barri i escoltar la proposta per a participar-hi. Seguiràs unes instruccions i et trobaràs amb una persona que t’està esperant, asseguda en un bar o en un banc d’una plaça. Seu al seu costat sense cridar l’atenció dels altres i deixa’t emportar per desaparèixer de la teva vida una estona.

CALL ME investiga la possibilitat de deixar sol a l’espectador i dissenyar la seva desaparició temporal i voluntària.

Juliol-octubre 2020 al barri de La Marina


Lucia Di Pietro és coreògrafa i performer. La seva pràctica coreogràfica utilitza el ball, el cos, el cant, l’escriptura, el ritme i l’humor com a eines de creació. Moltes vegades li agrada fer servir regles i estructures de jocs per permetre a un públic el més ampli possible l’accés a les seves obres artístiques. Vol ser popular. Les seves obres exploren l’ambigüitat de la percepció entre la realitat i la ficció, dissenyant mons surreals dins dels quals els espectadors s’hi pubuin submergir, generant formes alternatives de veure i viure en altres espais i temps.

Lucia ha creat performances que ha presentat en teatres i museus des del 2011, entre d’altres: Grandi successi (2018, LaMama Gallery a New York), Call me, una investigació sobre la desaparició temporal (2015-2020,Farm Cultural Park a Agrigento, Itàlia), La voz de los perros (2016-2019, Museo Riso, Palermo, Itàlia).

A dia d’avui està interessada en la idea de desaparició i col·labora diàriament amb Marta Solinas, una investigadora utopista.

www.luciadipietro.com