Graner

› Barri

EL COS RESPIRA

El Cos Respira neix el 2015 amb l’impuls d’oferir un procés de transformació personal i de cohesió social d’empoderament que millori la qualitat de vida, la integració social i el desenvolupament personal de les dones del barri de La Marina.

La primera edició va comptar amb un grup de 23 dones de totes les edats que durant 4 mesos van realitzar un taller al Graner i una performance final: Inner Landscape. La segona edició va donar continuïtat al projecte i es van crear 10 trobades al llarg de l’any i es va crear una performance (Angles) que es va mostrar al MNAC. El pròxim gener 2018 hi haurà una presentació performativa del procés d’aquests dos anys de treball conjunt. Seran 3 funcions obertes per a 90 persones (30 persones cada funció).

Amb ‘El Cos Respira’, les 25 participants del projecte 2017, dones del barri de La Marina, participen i experimenten un espai i un temps creatiu que fomenta la creativitat personal, la vivència, l’experiència. El treball performatiu és part important del procés: la performance és una vivència personal capaç de restituir tota la potència de la transformació i de les emocions, una eina per a l’evolució personal. Un estat d’apoderament profund que treballa des de la consciència del cos.

http://mercedesboronat.com/