Graner

› Barri

IMAGINA'T

Imagina’t és un servei de dinamització adreçat a infants, adolescents i famílies i obert al barri de la Marina. En aquest moment treballen a l’Imagina’t en Víctor Torres, el Rubén Escorcia i la Nieves Batista.

El Projecte Imagina’t s’inicia el Barri del Prat Vermell el 2011 com un projecte educatiu i de dinamització amb una mirada a les arts plàstiques aplicades. La seva coordinadora Nieves Batista s’aproxima al GRANER el 2015 com a enllaç del talleres habilitats parentals 0-5 de la taula de la TIAF de la Marina. Així, s’inicia una col·laboració que comença a tenir les primeres aproximacions en la realitat cojuntural del Prat Vermell i on descobrim que el 60% de la població escolar del barri va a l’escola Bàrkeno. A la vegada i en paral·lel, i de la mà del Consorci d’Educació de Barcelona i de la Fundació Catalunya la Pedrera, el Consorci del Mercat de les Flors inicia el Projecte TÀNDEM (15/16/17). Aquest dos fets, sumats a la incorporació de l’Escola Bressol Collserola al Projecte Cos i Moviment de O-3 anys, fa que comencem a pensar sobre el concepte “ILLA EDUCATIVA” i a interconnectar-la amb el projecte IMAGINA’T.

Gràcies a la implantació del PdB, a principis del 2018 IMAGINA’T estrenarà nova seu social, FET que obra noves possibilitats de col.laboració i que s’han vist concretades en un sessions de treball regulars amb la creadora Bárbara van Hoestenberghe per part dels usuaris d’Imagina’t.