Graner

› Barri

Laboratori escènic per a persones de 16 a 20 anys

L’artista associada al Graner condueix un laboratori escènic gratuït per a persones de 16 a 20 anys al voltant de les preguntes: Què és una turba? Què pot fer un cos i què poden fer molts cossos? Quina és la revolució del futur?

Aquest és un espai de creació on obrir el propi imaginari per a materialitzar-lo escènicament, un espai on experimentar en col.lectiu aportant idees i inquietuts pròpies; un lloc on provar coses, on l’error no és el final sinó el principi, on l’accident és un element potenciador. Es treballarà des de les inquietuts i les necessitats de les participants a través de pràctiques escèniques, coreogràfiques i de materials literaris i audiovisuals. També es posarà el focus en aspectes de l’actualitat que ens intepel.len.

El laboratori està dirigit per l’artista Mariona Naudin, creadora i treballadora de les arts vives formada en teatre físic a Espanya, Alemanya i Argentina. Actualment forma part de les companyies Mos Maiorum (resident al Teatre Lliure) i Las Detectives i és artista associada al Graner.  El programa compta també amb sessions fora de l’espai del laboratori: conferències, espectacles, processos de creació, entre d’altres. Algunes sessions comptaran amb la col.laboració d’altres artistes o professionals d’altres àmbits.

El taller es durà a terme cada dimecres de 18h a 21h a partir del 29 de gener

al Graner (Carrer Jane Addams, 14) i a l’Espai Química (c/de la Química, 2)

És gratuït

Més info i inscripcions: info@granerbcn.cat