Graner

› Barri

VULNUS

Vulnus són artistes residents del Graner des del 2016 i amb un acord de relació per seguir sent habitants del Graner fins el 2019.

VULNUS és un projecte artístic que, incloent-hi la recerca, crea una aliança de creadors i investigadors, intervenint i reflexionant sobre Arts Vives i Societat. El grup VULNUS (ciutadans/nes interessats en la creació col·lectiva, activistes, investigadors) s’interroga sobre la diversitat, la vulnerabilitat i la noció de procomú i les qüestiona, obrint noves vies de creació artística. La creació compartida, on l’experiència i la investigació es relacionen en una anada i tornada permanent, afavorint el pensament col·lectiu, crític, constructiu. En el terreny artístic, VULNUS investiga sobre els processos creatius, fent-se ressò de les dificultats i fragilitats de l’art en el moment actual, partint de les esquerdes conceptuals, metodològiques i dinàmiques del fer art avui i ara.

Accions de carrer, treball de les realitats concretes, reflexió constant, acció performativa, permeabilitat entre realitat i ficció, escriptura compartida.

Projecte amb l’aliança de.. EL GRANER + RED SIN GRAVEDAD + UOC, UNIVERSITAT OBERTA DE CATALUNYA + ENTITATS DE LA MARINA (AAVV, associacions culturals,  de salut, educació i comercials)

 ¿Qué formas toma el poder y qué resistencia aparecen en un barrio? ¿Qué cambios y qué transformaciones se viven? ¿Y qué tiene que ver todo esto con la vulnerabilidad y la cultura?
Al Graner, Vulnus porta a terme trobades setmanals i jornades compartides.