Pensament

Creiem important no només centrar-nos en la praxis, per això  incentivem la investigació i l’aprofundiment del pensament en referència al llenguatge cos i del moviment.

Participem activament en nous programes de suport i visibilitat per la creació i difusió de la producció artística dels nostres residents i creem una estratègia de comunicació 2.0 dirigida a la societat barcelonina i a la comunitat internacional. Aquesta estratègia ha de servir per generar coneixement i nous seguidors de les arts vives, amb un centre neuràlgic informatiu que passi per donar visibilitat i reconeixement a la figura de l’artista i els seus procesos de creació.

Per aconseguir aquests objectius ens vinculem amb diferents plataformes de pensament, com ara Continuum Live Arts i el projecte conjunt Transversales i Glosario ( divulgació de continguts teòrics sobre la creació contemporània i reflexió al voltant dels conceptes bàsics de la pràctica artística actual), o Iberescena, i encarreguem articles teòrics o periodístics que sumin continguts als processos creatius dels nostres residents o vinculats al llenguatge del cos i el moviment.
Així mateix el Graner assumeix una tasca de divulgació de la creació contemporània tant des dels propis processos de creadors que acull com des d’una vessant més teòrica o documental. Per això mantenim una col·laboració amb la Xarxa de Biblioteques de Barcelona a través de la creació d’un  catàleg bibliogràfic especialitzat en arts del moviment i art contemporani en general, ubicat a la Biblioteca Francesc Candel del Barri de la Marina-Zona Franca.