Brodas Bros

BRINCADEIRA, la sonrisa del silencio

Para comprender Brincadeira debe saberse que hasta al momento ha habido tres etapas de cuatro años.

-Del 2004-2008 El grupo se consolida con un espectáculo itinerante (la danza de la calle)

-Del 2008-2012 Nace el proyecto social con la entrada de los jóvenes y se desarrolla un espectáculo con una visión más en estático.

-A partir del 2012 Se consolida el proyecto joven y se estrena el formato EVOLUTION. Brincadeira nace a partir de los encuentros entre percusionistas en el parque de la ciudadela.

La companyia Brodas Bros es crea l’any 2006 quan els germans Pol i Lluc Fruitós, després de nombroses actuacions i workshops, decideixen donar un nom a tota la feina que ells dirigeixen. Des dels seus inicis les germanes Clara i Berta Pons s’integren en aquesta companyia Catalana de dansa i cultura urbana representant la part femenina del hiphop. Aquesta cultura nascuda a Nova York s’expandeix per tot el món i aquesta companyia la representa des del seu punt de vista i les seves vivències; per aquest motiu Brodas no és més que la paraula que utilitzen els americans “brothers” (germans) escrita tal com sona amb el nostre accent.

Han viatjat per tot el món a la recerca dels orígens d’aquesta cultura i han realitzat actuacions al Japó, França, Alemanya, Portugal, Suïssa i gran part del territori nacional. També han realitzat gires amb diversos espectacles del seu repertori i impartint tallers a Amèrica del sud (Paraguai, Uruguai i Brasil), Amèrica central (Hondures, Haití i República Dominicana), Àfrica (Guinea equatorial) i Orient Mitjà (Amman i Beirut). Els seus espectacles són “Hiphop Dansa urbana”, “IVA inclòs”, “Solo2″ o “Brodas Bros”, l’espectacle de dansa urbana de gran format amb més repercussió a nivell nacional. Estrenat el 2010 al teatre Victòria de Barcelona amb més de 25.000 espectadors i posteriorment representat al teatre Compac de la Gran Via de Madrid. La seva última creació es titula “Concierto Concepto” i s’estrenarà oficialment a Barcelona al Festival GREC 2012 i posteriorment serà representat al “Mercat de les Flors”.

LINKS VIDEO
Solo2: https://vimeo.com/83349105
Concierto Concepto: https://vimeo.com/62256381

Captura de pantalla 2015-01-22 a la(s) 19.20.59

Deixa un comentari