BUSQUEM 100 PERSONES

ATLAS, una performance d’Ana Borralho & João Galante

BUSCA 100 PERSONES de diferents professions

i de diferents orígens, llengües, edats, sexes, capacitats i situacions professionals

que vulguin participar en un espectacle. No cal experiència!

 

ATLAS inaugurarà el Sâlmon< Festival 2018 al Mercat de les Flors.

ATLAS és una performance teatral que, tal com el seu nom indica,  pretén representar la diversitat humana de la ciutat, creant un paisatge de la complexitat del teixit social i urbà.

L’espectacle reuneix a l’escenari 100 persones de diferents orígens, llengües, edats, sexes, capacitats, professions i situacions professionals.

Amb aquesta obra, es vol construir un atlas de l’organització social humana, presentant els éssers humans a partir de la seva funció a la societat, reivindicant les seves ocupacions, tant de manera individual com col·lectiva.

Ens interessa treballar amb professions legalitzades i tradicionals de tota la vida, però també amb aquelles no legalitzades i les no reconegudes com a treball pel seu caràcter associat al plaer o estil de vida (ex: alpinista, contacontes, skater, escalador, etc.). Qualsevol professió/funció a la societat està inclosa (aturats/des, cuidadors/es de la llar, jubilats/des, estudiants, etc.). Totes les peces que fan que la màquina associada al capital funcioni, seran representades.

horarisatlas

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

El vostre nom

La vostra edat

Telèfon

El vostre email

Adreça

Codi postal

Professió, no cal que estiguis en actiu actualment

Aficions

Breu descripció dels motius d'interès per participar a Atlas

Grup d'assaig

Incidències de disponibilitat

____________________________________________________________________________

INFORMACIÓ MÉS DETALLADA DEL PROJECTE, L’EQUIP I ELS ASSAJOS: DOSSIER ATLAS

Per a més informació: participa@mercatflors.cat

El grup quedarà tancat a finals de gener.

Recorda: assajos del 2 al 7 de febrer (horari de tardes) i espectacle: 8 i 9 de febrer

 atlaswebgraner1

foto de Vasco Celio

ATLAS és un projecte ART i PART

El programa ART i PART de creació artística comunitària als barris és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona, gestionada a través de l’Institut de Cultura de Barcelona i que s’engloba en el marc del programa Barcelona Districte Cultural.

La Marina és un barri histтricament fabril, marcat per les antigues fàbriques que hi havia al barri i que van despertar un fort esperit de lluita obrera entre els treballadors, que n’eren els veпns: la Seat, la Philips…El programa ART i PART creació artística comunitària als barris (ICUB) se serveix del treball comunitari que ja s’ha dut a terme al barri amb els veïns, derivat dels canvis que s’hi han produït arran de la desaparició de les fàbriques, amb les conseqüències sobre la identitat, l’atur creixent, etc. Les creacions artístiques venen a sumar un nou element. Entre els col·laboradors aglutinem entitats que ja eren implicades en la recerca sobre la memòria obrera del barri, però que no l’havien abordat des del punt de vista artístic.

Entitat motor: El Graner, a partir de l’eix Memòria històrica de Pla de Barris (PdB), i de les entitats participants del projecte de l’eix cultural del GRANER del PdB.

Col·laboradors: Memorial Democràtic de la Seat, Arxiu Històric de la Marina, Grup d’Antics Treballadors de la Philips, Pla de Barris, Districte de Sants-Montjuïc, Vulnus, ART-transforma, Hospital Sant Pere Clave, IES. Montjuïc, Escola Bàrkeno, Mamis de la Marina.

Barcelona.cat/artipart @BcnDCultural #ARTiPARTlamarina

pastillalogosartipartlow

Els comentaris estan tancats.