Graner

› Notícies

 CALL ME, una investigació sobre la desaparició temporal

CALL ME (Llámame), és un projecte artístic i d’investigació social està succeint al barri de la Marina des del juliol fins a l’octubre octubre i es realitza amb la participació dels veïns i veïnes del barri, exclusivament amb cita prèvia.

  • INSTRUCCIONS PER A PARTICIPAR:
    Truca al número de telèfon que apareix als cartells penjats pel barri i escolta la proposta per participar-hi.
    Seguint les instruccions, trobaràs algú esperant-te, assegut a la taula d’un bar o al banc d’una plaça.
    Seu al seu costat sense cridar l’atenció dels altres i deixa’t portar pel joc d’investigació més secret de La Marina.

CALL ME’ investiga la possibilitat de dissenyar la teva pròpia desaparició temporal i voluntària, per descobrir d’una altra manera el barri de la Marina i canviar la mirada sobre tu mateix.

Un projecte de Lucia Di Pietro

Amb la participació dels veïns de barri (aliats i mediadors de el projecte) Maite Garcia, Edgar Penyes, Mei Màrquez, Laura Julibert, Ernest Espartero i Alex Gil.

Amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants la Marina i La Marina Viva

Agraïments: Elena Carmona, Ariadna Miquel, Cristina Sanz-Gadea, Dianelis Diéguez, Raquel Tomàs, Edoardo Orofino, Anna Racioppi, Giuseppe Vincent Giampino, Monica Gillette, Sandy Chiereghin i els conillet d’índies Aixa González i Juan David Galindo.

Més info del projecte  http://granerbcn.cat/barrios/call-me/


Lucia Di Pietro és coreògrafa i performer. La seva pràctica coreogràfica utilitza el ball, el cos, el cant, l’escriptura, el ritme i l’humor com a eines de creació. Moltes vegades li agrada fer servir regles i estructures de jocs per permetre a un públic el més ampli possible l’accés a les seves obres artístiques. Vol ser popular. Les seves obres exploren l’ambigüitat de la percepció entre la realitat i la ficció, dissenyant mons surreals dins dels quals els espectadors s’hi pubuin submergir, generant formes alternatives de veure i viure en altres espais i temps.

Lucia ha creat performances que ha presentat en teatres i museus des del 2011, entre d’altres: Grandi successi (2018, LaMama Gallery a New York), Call me, una investigació sobre la desaparició temporal (2015-2020,Farm Cultural Park a Agrigento, Itàlia), La voz de los perros (2016-2019, Museo Riso, Palermo, Itàlia).

A dia d’avui està interessada en la idea de desaparició i col·labora diàriament amb Marta Solinas, una investigadora utopista.

www.luciadipietro.com