Graner

› Notícies

Convocatòria d'ajudes a la creació en residència d'Africa Moment

En el marc de la V Trobada Internacional d’Arts Escèniques de l’Àfrica Contemporània, Àfrica Moment, i amb el suport del Graner, i el programa Iberescena.

Terminis:

Del 15 de març al 4 d’abril de 2021, 23:59 (CEST)

La plataforma Àfrica Moment per quart any consecutiu ofereix ajudes a la creació, gràcies a el suport de l’espai d’arts vives Graner de Barcelona.
Aquest any a més com a novetat compta amb el suport de Fons d’Ajuda per a les Arts Iberoamericanes Iberescena.

Africa Moment convoca ajudes a la creació en residència per a dos artistes iberoamericans/es especializats/des en afrodescendència i / o pobles originaris, experts que es situïn a l’avantguarda en matèria de treball amb comunitats afrodescendents des del punt de vista artístic i social. Artistes professionals immersos en un procés de creació basat en la investigació artística i d’autoria pròpia, residents d’Amèrica Llatina (Argentina, Bolívia, Brasil, Colòmbia, Xile, Costa Rica, Cuba, Equador, El Salvador, Mèxic, Panamà, Paraguai, Perú o Uruguai) o Portugal.

Les residències es duran a terme del 29 de novembre al 19 de desembre al Graner i els/les artistes també participaran i faran mostra de procés dins de la V Trobada Internacional d’arts escèniques de l’Àfrica Contemporània Africa Moment que es durà a terme el mateix desembre 2021.

Consulta les bases completes en el document adjunt

Correu de contacte: produccion@africamoment.org