CONVOCATÒRIA FID 2015

La FID és una taula d’internacionalització de la dansa catalana que enguany (2015) arriba a la seva tercera edició i es celebrarà del 6 al 8 de desembre. Després de diferents sessions de treball col·laboratives obertes al sector s’han anat configurant els objectius i la dinàmica de la FID 2015*

 *podeu consultar els documents de treball de cada trobada a: http://granerbcn.cat/fid-2015/

 En les seves edicions anteriors (i dins l’IPAM, International Performing Arts Meeting), dissenyades i organitzades pel sector (representat tant per les associacions professionals com per agents independents), les institucions de referència i les administracions públiques, s’han dut a terme diferents lògiques de funcionament i metodologies, acollint formats d’exhibició (locals i internacionals) i formats de trobada més dirigits a establir un treball en xarxa.

Després de diferents sessions de treball i en resposta al context local i a les dinàmiques i peticions del propi sector, l’edició 2015 es centrarà en la figura de l’artista i intentarà donar visibilitat i un context apropiat al creador i a la seva capacitat extesa d’acció.

Es seleccionaran un mínim de 7 artistes i un màxim de 8 artistes (o col·lectius artístics) per participar a la FID 2015. Els artistes seleccionats seran corresponsables amb la comissió de treball estable de la FID del disseny i la presentació del seu univers creatiu, de la creació del diàleg amb la resta d’artistes seleccionats i de la seva articulació amb la realitat artística local (creant una ressonància amb aquest teixit local a partir de l’organització d’espais de socialització oberts).

 Així doncs, la FID 2015 no es tracta d’una finestra de creació o de producció d’obra nova sinó un espai de trobada per a professionals per aprofundir i donar difusió internacional a l’obra i a l’univers artístic dels 7/8 seleccionats.

 A partir d’aquests objectius s’ha dissenyat la present convocatòria.

Convocatòria oberta del 27 d’abril al 24 de maig

BASES CONVOCATÒRIA: basesfid2015_cat

IMG_6341

Deixa un comentari