Convocatòria HELLO! EARTH

Convocatòria per a voluntaris professionals en col·laboració amb el nou espectacle participatiu de la companyia Hello! Earth The Night – envisioning a post capitalist society while we sleep.

Busquem i convidem a 5 artistes sonors, músics i compositors a participar en un laboratori centrat en el so com a experiència corporal i en relació al fet de dormir i somiar. ‘The night’  és una peça fonamentalment participativa lligada a les nostres produccions anteriors en la que compartirem nit amb unes 30 persones.

Com a part de la nostra exploració sobre els estats liminars de la ment en la creació d’una peça participativa i, per tal de parar atenció sobre els processos que ocorren quan dormim i somiem, ens agradaria treballar amb aquells músics que tinguin especial interès en l’experimentació amb el so. El so com a element facilitador de la consciència corporal i mental.

Com pot el so, per exemple, contribuir a perllongar els estadis entre l’estar despert i adormit? Pot aportar-nos un estadi mig on altres capes ocultes de la nostra consciència es tornin accessibles? Com pot el so relacionar-se amb la nit per inspirar un procés de co-creació en un espai  interrelacionat? Estan creació i espai relacionats entre si?

Durant l’experiència al Graner, convidem als 5 participants del laboratori a ser part del procés creatiu de la peça. Per tal de que puguin fer-se una idea completa del projecte i puguem treballar intensament, el laboratori serà una nit sencera amb la companyia, seguida de 2 vespres d’exploracions sonores conjuntes.

Dolços somnis,
Hello Earth!        

www.helloearth.cc

SOBRE LA COMPANYIA:

Per Hello! Earth l’espectador és co-creador i element central. En un Intent de desplegar el potencial de les possibles relacions entre les personalitats i el Lloc i fer la interconnexió i la diversitat tangible, les seves obres són sempre espais on experimentar, sentir i fer. Hello! Earth insisteix en l’art com un lloc on conviuen les visions grans amb les fràgils. Un espai entès com un laboratori en el que els participants creen un món nou en comptes de consumir l’existent.  Des de 2007 la companyia ha crear obres a 10 països diferents i coopera amb l’art, el teatre i la dansa de tot el món. Algunes de les seves peces han estat produïdes i presentades al Mercat de les Flors a Barcelona, al Panoramafestival a Rio de Janeiro, al SESC a Sao Paulo, al Palestinian National Theatre a Jerusalem i al Copenhagen International Teatres Metropolis Biennal.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

-       TALLER NOCTURN

  • del 3 de novembre a les 20:00h al 4 de novembre a les 9:00h

-       TALLERS EXTRA

  • 7 i 8 de novembre de 18:00 a 00:00h

-       SESSIÓ NOCTURNA OBERTA AL PÚBLIC

  • Del 11 de novembre a les 22:30h al 12 de novembre a les 9:00h (No necessàriament amb la col·laboració dels músics)

-       Els participants disposaran de sopar durant els dies de taller més una compensació de 50€ (dietes, transport, etc.)

-       Espai: El Graner

C/ Jane Addams, 14

granerbcn.cat

-       Per a la participació a la convocatòria caldrà enviar un correu electrònic a info@granerbcn.cat que inclogui les següents informacions:

  • Un breu text de motivació
  • Enllaços i exemples dels treballs dels participants (en cas de que sigui possible)

Es podran presentar sol·licituds a la convocatòria fins el 24 d’octubre del 2016.

Sin título

Deixa un comentari