Graner

› Notícies

CONVOCATÒRIA "LA LLAMADA"

Davant la situació actual del vaixell Aquarius, els artistes Chiara Bersani, Marco d’Agostin, Celso Giménez i Violeta Gil proposen una acció simbòlica de protesta contra les polítiques restrictives per a la migració i a favor de l’acollida dels immigrants de l’Aquarius (en representació de totes les persones migrades i refugiades). Des del Graner ens sumem a aquesta “llamada” i us animem a participar-hi ja sigui en la convocatòria conjunta de demà o bé individualment on pugueu/sigueu.

“La primera acció política del Ministre de l’Interior italià Matteo Salvini ha estat prohibir atracar al seu país el vaixell Aquarius. Aquesta decisió ens fa intuir quina serà la nova línia del govern italià en matèria d’immigració. Aquests dies diferents ciutats italianes han declarat públicament que els seus ports, de totes maneres, estan oberts.

Així doncs us proposem trobar-nos DIVENDRES 15 DE JUNY A LES 10:30 A L’ESPIGÓ DEL GAS (Barceloneta) per dur a terme l’acció LA LLAMADA CERO:

Instruccions:

  1. Anem a un lloc prop del mar (una platja, una roca, el port…)
  2. Ens posem en línia, uns al costat dels altres
  3. Transformem la nostra respiració en un so, no importa quin sigui, pot ser amb la veu o amb un instrument que tinguem als llavis. El so pot ser breu, llarg, variar o ser constant, articular-se en paraules o quedar-se en un fonema.
  4. Llencem el so directe cap al mar.

Animem a tothom a sumar-se a LA LLAMADA, ja sigui a Itàlia, a Barcelona o a qualsevol ciutat. Ens agradaria que cada LLAMADA fos registrada o documentada d’alguna manera per poder-ne seguir el rastre. I després, canviarem de mar, canviarem de port, de lloc i anirem repetint l’acció.

Gràcies!