Convocatòria per a ‘Multitud’, de TAMARA CUBAS

Convocatòria per participar en la selecció d’intèrprets de l’espectacle ‘Multitud’, de TAMARA CUBAS, adreçada tant a professionals com no professionals de les arts escèniques; oberta fins el 31 d’octubre.

Multitud és un projecte escènic que analitza la forma social de l’home contemporani, la noció d’heterogeneïtat en el col·lectiu, allò diferent, l’espai públic, les relacions interpersonals i la possibilitat del dissentiment. Explora sobre les potències dels cossos pel que fa a la seva capacitat d’afectar i ser afectats per l’altre i el que pot succeir en “l’entre” d’aquests cossos.

A través d’un taller–muntatge, la coreògrafa uruguaiana Tamara Cubas compartirà el material base de la peça, que serà presentada a la Sala Oval del MNAC amb un cast de més de 50 persones.

Es convoca a performers, ballarins, actors, artistes de circ i tot aquell amb un nivell d’entrenament físic que el permeti comprometre’s amb un procés amb treball aeròbic important. En els assajos es pretén treballar la relació entre l’individu i el grup, la consciència de grup en el moviment, la col·laboració i en definitiva allò comú des de la pròpia individualitat.

‘Multitud’ es podrà veure els dies 28 i 29 de novembre en el marc del SÂLMON<Festival

Es poden consultar aquí les condicions completes de participació en la convocatòria, així com el formulari d’inscripció

convo-tamara-cubas-350x217

Els comentaris estan tancats.