Graner

› Notícies

"Stone and Silk" de Siberia - Paloma Muñoz al Castell de Montjuïc el 15 d'octubre

Stone and Silk, de Paloma Muñoz / Siberia

15 d’octubre a les 18.45 h
Castell de Montjuïc 

Entrada gratuïta, reserva la teva entrada AQUÍ

Cossos com esgarrapades, com ressons rebotant contra la pedra. Cossos que pertorben l’aire, que transmuten en brunzit. “Stone and Silk” tracta sobre l’espai, la seva materialitat, la seva olor, el seu so, la seva memòria. Una celebració del present, d’allò que és viu.

Stone and Silk (memòries de la lleugeresa) és una peça de dansa contemporània site-specific per a 4 ballarins creada específicament per al Castell de Montjuïc, i que posa en diàleg el llenguatge físic i l’imaginari poètic de Sibèria / Paloma Muñoz amb l’espai, la seva arquitectura i la seva memòria. Stone and Silk  proposa una experiència estètica, provocar els sentits, provocar estats de sensibilitat poètica, una mirada diferent, un moment únic. Una peça que vol ser una celebració de el present, del fet performatiu. En els virtuals que vivim, un present on el temps és cada vegada més breu i subjectiu, crear un esdeveniment específic i irrepetible és una forma de resistència.

Direcció i coreografia: Paloma Muñoz | Intèrprets: Tanit Cobas, Jacob Gomez, Rober Gomez, Lara Misó | Espai sonor: Guillem LLotje | Producció: Rita Stivala | Fotografia: Magui Pichinini

Una coproducció de l’Ajuntament de Barcelona (programa Creació i Museus) amb la col·laboració de Graner, el Castell de Montjuïc, el Festival Grec de Barcelona i la Biennal del Pensament 2020.

https://www.siberiadanza.com/

*Paloma Muñoz és artista resident del Graner 2020 (modalitat artista emergent)