El Cos Respira 2017

EL COS RESPIRA 2017 – Projecte Artístic-social de Mercedes Boronat

El Cos Respira neix el 2015 amb l’impuls d’oferir un procés de transformació personal i de cohesió social d’empoderament que millori la qualitat de vida, la integració social i el desenvolupament personal.

Així, la primera edició va comptar amb un grup de 23 dones de totes les edats que durant 4 mesos van realitzar un taller al Graner i una performance final: Inner Landscape. La segona edició va donar continuïtat al projecte i es van crear 10 trobades al llarg de l’any i es va crear una performance (Angles) que es va mostrar al MNAC. Enguany la intenció és crear un procés que finalitzi amb una performance amb públic: I am here now.

S’obre doncs la CONVOCATÒRIA PER A LA TERCERA EDICIÓ DEL PROJECTE EL COS RESPIRA. És una convocatòria oberta a totes les dones a les quals els mogui connectar-se amb el seu centre, la seva energia, la seva presència, que les mogui expressar-se amb el seu cos, l’espai i el ritme. Les trobades seran mensuals i s’enfocaran a integrar la respiració, el moviment i la creativitat.

Aquestes deu trobades tindran una durada de 3 hores (un dillluns al mes de 18h a 21h) i es realitzaran al Graner (C/Jane Addams 14-16), on també es realitzarà una sessió informativa el dilluns 16 de gener a les 18’30h.

Per a més informació o per participar a la convocatòria cal enviar un correu a  mercedesboronat7@gmail.com o escriure-li un missatge al 636.93.80.62

SAMSUNG CSC

Els comentaris estan tancats.