El pollo campero

LAS ACTRICES SIEMPRE MIENTEN és una investigació escènica que parteix de l’estereotip i els tòpics associats a l’univers de l’actriu (què sap fer una actriu pel simple fet de ser-ho?), per utilitzar-ho com excusa i parlar dels temes que ens interessen com a creadores i com a individus (amor, família, precarietat, política, mort). El punt de partida és el supòsit que tot el que passa a l’escenari és una mentida pactada, j no ens importa la veritat a escena, entenem que tot és una construcció al voltant de la veritat, amb més o menys veritat, però mentida. Entenem que a la vida tot són construccions també, tot són mentides.

Captura de pantalla 2016-02-15 a la(s) 12.25.54

La companyia EL POLLO CAMPERO, COMIDAS PARA LLEVAR neix el març de 2012 i obre una primera aproximació del seu treball mesos després en els IN-FORMALS de La Poderosa (Barcelona, novembre 2012). A partir d’aquell moment la companyia continua investigant i realitzant diferents proves escèniques fins que estrena la seva primera peça completa titulada SEKVANTARO. PIEZAS CODEPENDIENTES DE DURACIÓN RELATIVA EN LAS QUE LAS ACTRICES INTENTARÁN NO HACER TEATRO dins el Festival Internavional de Nous Investigadors Escènics (V CENIT TNT-Atalaya) on reben el premi al millor espectacle.

Després d’això actuen en diferents festivals, entre ells l’ACT Festival, on també recullen el premi a la millor direcció. Paral·lelament reben el premi al millor espectacle revelació als II Premios Andaluces de Teatro. Actualment estan girant amb aquest primer espectacle per diferents sales i festivals (GREC-Antic Teatre Barcelona, Escena Abierta-Burgos, Festival InTacto-Vitoria, FRINGEMatadero de Madrid, Festival Fronterizo-Santander, Espacio Labruc-Madrid, Ateneo MuchaVida-Madrid, Espacio Escénico DT-Madrid, Espacio Taktá-Cáceres, Sala Ultramar- Valencia) mentre preparen el seu segon espectacle, amb el títol provisional LAS ACTRICES SIEMPRE MIENTEN.

Deixa un comentari