Graner

› Residencies

Mercedes Boronat

Collaborations, 2015, 2016, 2017

Mercedes Boronat és resident del Graner amb el projecte El Cos Respira, que neix el 2015 amb l’impuls d’oferir un procés de transformació personal i de cohesió social d’empoderament que millori la qualitat de vida, la integració social i el desenvolupament personal de les dones del barri de La Marina.

La primera edició va comptar amb un grup de 23 dones de totes les edats que durant 4 mesos van realitzar un taller al Graner i una performance final: Inner Landscape. La segona edició va donar continuïtat al projecte i es van crear 10 trobades al llarg de l’any i es va crear una performance (Angles) que es va mostrar al MNAC. El pròxim gener 2018 hi haurà una presentació performativa del procés d’aquests dos anys de treball conjunt. Seran 3 funcions obertes per a 90 persones (30 persones cada funció).

Amb ‘El Cos Respira’, les 25 participants del projecte 2017, dones del barri de La Marina, participen i experimenten un espai i un temps creatiu que fomenta la creativitat personal, la vivència, l’experiència. El treball performatiu és part important del procés: la performance és una vivència personal capaç de restituir tota la potència de la transformació i de les emocions, una eina per a l’evolució personal. Un estat d’apoderament profund que treballa des de la consciència del cos.

http://mercedesboronat.com/

  • 2015-7 · El Cos Respira