Graner

› Notícies

Assaig obert de la nova peça de Bárbara Sánchez

Bárbara Sánchez obre el seu procés de creació i ens convida a una mostra de “Várvara”. Després d’una etapa de creació al Graner que ha culminat amb una residència tècnica, la creadora i el seu equip volen compartir el punt en què es troba la peça i oferir un “passe” obert.

Diumenge 22 de setembre a les 12:30 al Graner (C / Jane Addams 14)

Entrada lliure (és una peça per a majors de 14 anys). Confirma la teva assistència a info@granerbcn.cat

La nova obra de la creadora sevillana Bárbara Sánchez proposa un acostament directe a la possibilitat crua i ferotge de l’Amor Diví. El repte en aquesta ocasió és romandre en un estat de recerca implacable, tot i saber que la resposta de l’Amat sempre serà un gloriós silenci. Un cop més, la dansa transformarà el seu cos en un camp de batalla en què Eros i Pathos es faran aliats d’una guerra l’únic propòsit de la qual és fer sonar la veu que provoca la suspensió definitiva del temps. Aquest cop, la possessió servirà com a estat poètic en què referències tan dispars com la literatura mística, la lletra de les cobles i la música bacalao valenciana establiran un diàleg revelador. Bárbara Sánchez travessa diferents variants d’un ésser rendit a un Amor que deixarà en l’aire cert rastre dolç de malenconia quan tot hagi acabat.

FICHA ARTÍSTICA

Direcció, coreografia i interpretació: Bárbara Sánchez

Dramatúrgia: Jaime Conde-Salazar y Bárbara Sánchez

Assistent de direcció: Alberto Cortés

Disseny d’il·luminació: Benito Jiménez

Música: Sonido Valencia

Loops, edits i megamix: Ylia

Vestuari: Hugo Pérez, HORUS Body Jewelry

Textos de: Pastora Yesenia Then, San Juan de la Cruz, Rafael de León, Angélica Liddell, Ingmar Bergman, “Hasta que el cuerpo aguante”(documental), Bárbara Sánchez

“Várvara” es una producció de Bárbara Sánchez amb la col·laboració de: Santa Várvara. 970 € de libertad y artillería, Banco de proyectos(ICAS), Graner, Centro Danza Canal, Tenerife-Lav.

Foto: Antonio Navarro Wijkmark

Més info a http://barbarasanchez.es/