Graner

› Notícies

Escenes del confinament - Espectadors en residència

Malgrat les circumstàncies, espectadors en residència segueixen la seva activitat amb el projecte “Escenes del confinament”

Escenes del confinament és un joc de correspondències audiovisuals que convida a compartir escenes dels aspectes més insòlits del (des)confinament. Per això proposa partir de l’observació de la pròpia vida buscar com un flâneur – que al capdavall és un espectador de teatre del món- aquelles imartges que interpel·len, conmouen i conviden a pensar i elaborar “allò que (ens) està passant”.

Espectadors en residència és una comunitat d’estudi que promou espais de recerca i aprenentatge a partir del programa de residències artístiques del Graner (feb-jun 2020). Un espai on compartir una condició activa i reflexiva amb els artistes, aproximant-nos als seus processos de creació, generant aprenentatges i desenvolupant els continguts de les nostres experiències a partir d’una recerca col·lectiva sobre les poètiques de l’espectador. Un programa està conduït per Artefactum, un col·lectiu format per Esther Blázquez i David Pérez que treballa entre les arts en viu, l’educació i el pensament crític. Les seves propostes exploren la capacitat de les arts per desenvolupar artificis, dispositius i situacions que interroguen el present, obrint nous àmbits d’invenció i processos d’aprenentatges col·lectius.

Amb ArteFactum i Rosalía Zanon, Julia Coma, Laura Cuenca, Sara Caeiro, Esther Blázquez, Gloria Silva i Pepo Simorra.

Més info d’Espectadors en residència AQUÍ