Famílies

Les famílies poden participar activament amb els seus infants en activitats del Graner. Un diumenge de cada mes es duu a terme l’anomenat Graner Familiar, amb tallers intergeneracionals, on un coreògraf professional de recorregut contrastat ofereix una sessió de treball conjunt per a adults i infants, on es descobreixen de manera lúdica conceptes relacionats amb el cos i el moviment.

Un dels objectius principals d’aquests tallers és descobrir, per mitjà d’una experiència artística, un nou llenguatge de comunicació per pares, mares i infants en un espai informal que propiciï i enforteixi el vincle relacional.
Per altra banda, dues vegades a l’any (Nadal i estiu) es realitzen al Graner les Estades Artístiques, on es programen diferents tallers per a diferents edats que combinen el treball pràctic amb l’experiència de conèixer de primera mà el treball d’un coreògraf o companyia i compartir entre tots conceptes sobre la creació i el moviment.

TALLERS INTERGENERACIONALS
Tipus de convocatòria: Per carta d’invitació, àmbit local.
Període: Un taller mensual.
Selecció: Comissió interna.

Taller intergeneracionalTaller intergeneracionalTaller intergeneracionalTaller intergeneracionalTaller intergeneracionalTaller intergeneracional
Taller intergeneracionalTaller intergeneracionalTaller intergeneracionalTaller intergeneracional

Taller intergeneracional, un álbum en Flickr.