ESTADES ARTÍSTIQUES D’ESTIU 2014

Tornen les Estades Artístiques al Graner durant el mes de setembre, amb les coreògrafes Olga Álvarez i Maria Campos. Del 2 al 5 de setembre les Estades proposaran activitats creatives on l’aprenentatge forma part d’un context distès, espontani i creatiu en el qual l’infant i l’artista descobreixen altres llenguatges del cos, on hi ha un intercanvi de vivències i d’emocions. Una forma alternativa de conèixer el treball d’un artista i la seva obra, prioritzant valors com el compartir, imaginar, jugar i crear mitjançant el propi procés de cadascun.

DANSA INTERGENERACIONAL amb Maria Campos
Per a famílies de 0 a 99 anys.
De 10 a 12h
3€ per dia
COMPRA AQUÍ PEL DIA 2
COMPRA AQUÍ PEL DIA 3
COMPRA AQUÍ PEL DIA 4
COMPRA AQUÍ PEL DIA 5

Descripció del taller DANSA INTERGENERACIONAL

Aquest taller del cos en moviment planteja a partir de jocs i tasques senzilles obrir portes a l’imaginari que ens ofereix el cos, un divertimento per explorar aquelles possibilitats que hi són, potser, amagades… Mirarem el cos des d’una altra perspectiva per tal d’estimular la nostra imaginació. Involucrarem l’arquitectura del cos i de l’espai creant dinàmiques de grup per ballar junts.

Maria Campos Arroyo ha estudiat a SEAD – Salzburg Experimental Academy of Dance a Àustria i a l’Escola de les Arts d’Amsterdam, on es gradua l’any 2003. Ha treballat en diferents companyies i amb artistes independents, tot combinant la docència i la pròpia creació. Com a intèrpret ha treballat amb la companyia Meekers en coproducció amb Hans Hof Ensemble a Holanda, amb Protein Dance i Tom Dale al Regne Unit. A Barcelona ha treballat amb la Cia. Sol Picó, Cia. Mudances/Àngels Margarit, John Jasperse, Susana Amarante Duarte i Roser López Espinosa, entre d’altres. Des de l’any 2007 col·labora amb l’artista libanès Guy Nader, amb qui ha creat diversos treballs de manera conjunta.

Més informació:
info@granerbcn.cat
Tel. 93 426 18 75
C/Jane Addams 14-16 (La Marina-Zona Franca. Barcelona)

Captura de pantalla 2014-07-11 a la(s) 19.28.57

Deixa un comentari