Estades artístiques d’estiu amb Tatiana Clavel

Del 7 al 10 de setembre a les 10h tallers de dansa intergeneracional amb La Coja Danza.

De 10h a 12h

Cada persona que participa al taller, sigui adult o infant, paga una entrada de 4€

La Tatiana Clavel, de La Coja Danza, presenta la proposta “TodoPorHacer” amb l’objectiu d’aproximar infants i adults a les relacions entre la dansa i el món audiovisual.

Les propostes que la companyia La Coja Danza extreu de la seva experiència escènica esdevenen una eina per explorar la consciència corporal, espacial i temporal i desenvolupar les capacitats d’expressió i comunicació dels llenguatges no verbals.

Tatiana Clavel es llicenciada en Dansa Contemporània (Fac. de les Arts d’Altea, 2000-2003) i Dansa Clàssica (Conservatori Superior de Dansa de València). Màster en Arts Escèniques (Universidad Rey Juan Carlos I, Madrid). Postgrau en Tecnologies Digitals per a l’Escena (Universitat Pompeu Fabra, Barcelona). Des de 2004, dirigeix la companyia La Coja Dansa juntament amb Santi de la Fuente. La companyia ha estat present a festivals de tota Espanya i a Egipte, França, Alemanya, Brasil, República Txeca i Portugal. Les seves obres han participat a circuits com el de la Red de Teatros Alternativos i a programes com Danza a Escena. Actualment prepara la seva tesi doctoral i treballa al Conservatori Superior de Dansa de València, imparteix classes de Dansa Contemporània i Noves Tecnologies

*Cada adult pot venir acompanyat d’un màxim de dos nens/es.

INSCRIPCIONS AQUÍ

Captura de pantalla 2016-07-20 a las 18.44.14

 

Deixa un comentari