ESTADES ARTÍSTIQUES NADAL 2013

Tornen un any més Les Estades Artístiques del Graner. Durant 4 dies podeu participar als tallers de dansa creativa i dansa intergeneracional. Els tallers són per a diferents edats i combinen el treball pràctic amb l’experiència de conèixer de primera mà el treball d’un coreògraf o companyia i compartir entre tots conceptes sobre la creació i el moviment. Dos tallers durant les vacances de Nadal oberts a tothom. Acomiadarem l’any i començarem el 2014 de la millor manera, ballant.

Dies: 30 i 31 de desembre , 2 i 3 de gener (1 de gener és festa)

DANSA CREATIVA: Tallers Sorpreses amb tu!!!:

De 9’30h a 13’30h. (amb una pausa d’11 a 11’30h.) per a nens i nenes a partir de 5 anys.

Coreògrafes: Montserrat Irantzo i Mireia de Querol al voltant de l’espectacle Sorpreses amb tu.

Explorem amb el cos i tots els nostres sentits: En aquests tallers treballem la sensopercepció dels participants estimulant els diferents sentits (oïda, olfacte, tacte i vista), a través de la descoberta de diferents textures i olors, relacionant l’estímul sensorial amb l’exploració creativa a través del moviment. Els materials utilitzats en aquest taller estan inspirats en l’escenografia i la dramatúrgia de l’espectacle  Sorpreses amb tu!!! Ballarem amb teles, gomes elàstiques, bombolles de sabó, roba, paper de seda…i gaudirem de d’olor de bosc, de  xocolata, i de maduixa!

Preu 35€ els quatre dies. Descompte del 25% en la segona quota si apuntes a més d’un membre familiar.

DANSA INTERGENERACIONAL

De 10 a 12h. Famílies de 0 a 99 anys (màxim dos nens per adult)

Coreògraf: Jordi Cortés.

Compartirem de forma lúdica i relaxada un espai comú d’escolta i observació entre infants i adults a través del moviment i el llenguatge corporal. On els més petits descarreguen la seva pròpia energia, a través del moviment dels adults, i aquests re-aprenen a moure’s a través de l’observació dels infants. Crear un espai on s’atura el temps, i els grans es retroben amb el seu nen interior, i els infants fan servir el seu instint natural per moure i mimetitzar el que observen.

Sessions independents. Preu 3€ per sessió.

Entrades a http://www.mercatflors.cat i més info: www.granerbcn.cat

Els comentaris estan tancats.