Estades artístiques d’estiu amb Tatiana Clavel

Del 7 al 10 de setembre a les 10h tallers de dansa intergeneracional amb La Coja Danza.

De 10h a 12h

Cada persona que participa al taller, sigui adult o infant, paga una entrada de 4€

La Tatiana Clavel, de La Coja Danza, presenta la proposta “TodoPorHacer” amb l’objectiu d’aproximar infants i adults a les relacions entre la dansa i el món audiovisual.

Les propostes que la companyia La Coja Danza extreu de la seva experiència escènica esdevenen una eina per explorar la consciència corporal, espacial i temporal i desenvolupar les capacitats d’expressió i comunicació dels llenguatges no verbals.

Tatiana Clavel es llicenciada en Dansa Contemporània (Fac. de les Arts d’Altea, 2000-2003) i Dansa Clàssica (Conservatori Superior de Dansa de València). Màster en Arts Escèniques (Universidad Rey Juan Carlos I, Madrid). Postgrau en Tecnologies Digitals per a l’Escena (Universitat Pompeu Fabra, Barcelona). Des de 2004, dirigeix la companyia La Coja Dansa juntament amb Santi de la Fuente. La companyia ha estat present a festivals de tota Espanya i a Egipte, França, Alemanya, Brasil, República Txeca i Portugal. Les seves obres han participat a circuits com el de la Red de Teatros Alternativos i a programes com Danza a Escena. Actualment prepara la seva tesi doctoral i treballa al Conservatori Superior de Dansa de València, imparteix classes de Dansa Contemporània i Noves Tecnologies

*Cada adult pot venir acompanyat d’un màxim de dos nens/es.

INSCRIPCIONS AQUÍ

Captura de pantalla 2016-07-20 a las 18.44.14

 

Estades artístiques d’hivern

TALLERS DE DANSA OBERTS A TOTHOM

Del 28 al 31 de desembre de 2015

DANSA INTERGENERACIONAL AMB ROSER LÓPEZ ESPINOSA
Per a famílies, de 0 a 99 anys.
Horari: de 10hs a 12hs
Preu: 3 euros per persona i dia

INSCRIPCIONS AQUÍLes famílies tindran la oportunitat de conèixer el treball d’una ballarina i de descobrir noves formes de relació i comunicació per mitjà del llenguatge del moviment.

Del 28 al 31 de desembre, vine a ballar al Graner!!!

Captura de pantalla 2015-12-10 a las 12.11.27

 

ESTADES ARTÍSTIQUES D’ESTIU 2014

Tornen les Estades Artístiques al Graner durant el mes de setembre, amb les coreògrafes Olga Álvarez i Maria Campos. Del 2 al 5 de setembre les Estades proposaran activitats creatives on l’aprenentatge forma part d’un context distès, espontani i creatiu en el qual l’infant i l’artista descobreixen altres llenguatges del cos, on hi ha un intercanvi de vivències i d’emocions. Una forma alternativa de conèixer el treball d’un artista i la seva obra, prioritzant valors com el compartir, imaginar, jugar i crear mitjançant el propi procés de cadascun.

DANSA INTERGENERACIONAL amb Maria Campos
Per a famílies de 0 a 99 anys.
De 10 a 12h
3€ per dia
COMPRA AQUÍ PEL DIA 2
COMPRA AQUÍ PEL DIA 3
COMPRA AQUÍ PEL DIA 4
COMPRA AQUÍ PEL DIA 5

Descripció del taller DANSA INTERGENERACIONAL

Aquest taller del cos en moviment planteja a partir de jocs i tasques senzilles obrir portes a l’imaginari que ens ofereix el cos, un divertimento per explorar aquelles possibilitats que hi són, potser, amagades… Mirarem el cos des d’una altra perspectiva per tal d’estimular la nostra imaginació. Involucrarem l’arquitectura del cos i de l’espai creant dinàmiques de grup per ballar junts.

Maria Campos Arroyo ha estudiat a SEAD – Salzburg Experimental Academy of Dance a Àustria i a l’Escola de les Arts d’Amsterdam, on es gradua l’any 2003. Ha treballat en diferents companyies i amb artistes independents, tot combinant la docència i la pròpia creació. Com a intèrpret ha treballat amb la companyia Meekers en coproducció amb Hans Hof Ensemble a Holanda, amb Protein Dance i Tom Dale al Regne Unit. A Barcelona ha treballat amb la Cia. Sol Picó, Cia. Mudances/Àngels Margarit, John Jasperse, Susana Amarante Duarte i Roser López Espinosa, entre d’altres. Des de l’any 2007 col·labora amb l’artista libanès Guy Nader, amb qui ha creat diversos treballs de manera conjunta.

Més informació:
info@granerbcn.cat
Tel. 93 426 18 75
C/Jane Addams 14-16 (La Marina-Zona Franca. Barcelona)

Captura de pantalla 2014-07-11 a la(s) 19.28.57

Estades Artístiques Nadal 13

Vam acomiadar l’any i el vam començar amb les Estades Artístiques Nadal 13 i el taller de dansa intergeneracional amb el coreògraf Jordi Cortés. En sessions independents i cada dia amb més participants vam ballar, descobrir i ens vam divertir petits i grans. Aquí us deixem una petita galeria de fotos i un vídeo amb  en Jordi Cortés on ens explica què es va treballar al taller i quina valoració en fa de l’experiència. Gràcies a tothom que hi va participar i fins la propera!

 

 

Estades Artístiques Nadal 13Estades Artístiques Nadal 13Estades Artístiques Nadal 13Estades Artístiques Nadal 13Estades Artístiques Nadal 13Estades Artístiques Nadal 13

Estades Artístiques Nadal 13, un álbum en Flickr.

ESTADES ARTÍSTIQUES NADAL 2013

Tornen un any més Les Estades Artístiques del Graner. Durant 4 dies podeu participar als tallers de dansa creativa i dansa intergeneracional. Els tallers són per a diferents edats i combinen el treball pràctic amb l’experiència de conèixer de primera mà el treball d’un coreògraf o companyia i compartir entre tots conceptes sobre la creació i el moviment. Dos tallers durant les vacances de Nadal oberts a tothom. Acomiadarem l’any i començarem el 2014 de la millor manera, ballant.

Dies: 30 i 31 de desembre , 2 i 3 de gener (1 de gener és festa)

DANSA CREATIVA: Tallers Sorpreses amb tu!!!:

De 9’30h a 13’30h. (amb una pausa d’11 a 11’30h.) per a nens i nenes a partir de 5 anys.

Coreògrafes: Montserrat Irantzo i Mireia de Querol al voltant de l’espectacle Sorpreses amb tu.

Explorem amb el cos i tots els nostres sentits: En aquests tallers treballem la sensopercepció dels participants estimulant els diferents sentits (oïda, olfacte, tacte i vista), a través de la descoberta de diferents textures i olors, relacionant l’estímul sensorial amb l’exploració creativa a través del moviment. Els materials utilitzats en aquest taller estan inspirats en l’escenografia i la dramatúrgia de l’espectacle  Sorpreses amb tu!!! Ballarem amb teles, gomes elàstiques, bombolles de sabó, roba, paper de seda…i gaudirem de d’olor de bosc, de  xocolata, i de maduixa!

Preu 35€ els quatre dies. Descompte del 25% en la segona quota si apuntes a més d’un membre familiar.

DANSA INTERGENERACIONAL

De 10 a 12h. Famílies de 0 a 99 anys (màxim dos nens per adult)

Coreògraf: Jordi Cortés.

Compartirem de forma lúdica i relaxada un espai comú d’escolta i observació entre infants i adults a través del moviment i el llenguatge corporal. On els més petits descarreguen la seva pròpia energia, a través del moviment dels adults, i aquests re-aprenen a moure’s a través de l’observació dels infants. Crear un espai on s’atura el temps, i els grans es retroben amb el seu nen interior, i els infants fan servir el seu instint natural per moure i mimetitzar el que observen.

Sessions independents. Preu 3€ per sessió.

Entrades a http://www.mercatflors.cat i més info: www.granerbcn.cat

Estades artístiques estiu 2013 – Fotos

Seguim recollint material gràfic de les Estades artístiques estiu 2013. Aquí us deixem un vídeo-entrevista a Sebastián García-Ferro, coreògraf que va dur a terme el taller de Dansa Creativa i un àlbum complet amb fotos dels dos tallers de les Estades. Gràcies a tots per participar-hi i fins la propera !!

MVI 0088 from granerbcn on Vimeo.

 

Estades artístiques Estiu 2013 - Camut BandEstades artístiques Estiu 2013 - Camut BandEstades artístiques Estiu 2013 - Camut BandEstades artístiques Estiu 2013 - Camut BandEstades artístiques Estiu 2013 - Camut BandEstades artístiques Estiu 2013 - Camut Band
Estades artístiques Estiu 2013 - Camut BandEstades artístiques Estiu 2013 - Sonia GómezEstades artístiques Estiu 2013 - Sonia GómezEstades artístiques Estiu 2013 - Sonia GómezEstades artístiques Estiu 2013 - Sebastián García-FerroEstades artístiques Estiu 2013 - Sebastián García-Ferro
Estades artístiques Estiu 2013 - Sebastián García-FerroEstades artístiques Estiu 2013 - Sebastián García-FerroEstades artístiques Estiu 2013 - Sebastián García-Ferro

Estades artístiques Estiu 2013, un álbum en Flickr.

Abans d’arribar al final de les estades aquí us deixem tres vídeos perquè vosaltres mateixos pogueu veure què hem estat treballant aquests dies.

Camut Band ens explica els instruments que han estat utilitzant al Taller de Dansa Creativa, Sònia Gómez ens explica els punts de partida del Taller Intergeneracional i finalment veiem un fragment de Taller de Dansa Creativa amb Sebastián García Ferro.

Camut Band a les Estades artístiques estiu 2013 from granerbcn on Vimeo.

Sonia Gómez – Taller Intergeneracional – Estades artístiques estiu 2013 from granerbcn on Vimeo.

Taller de dansa creativa – Estades artístiques 2013 from granerbcn on Vimeo.

Estades artístiques estiu 2013

Avui ha estat el segon dia de les Estades Artístiques, segurament les més intenses i riques de totes les que hem fet. La raó és que hem convidat dos coreògrafs diferents, Sebastián Garcia Ferro i la Companyia Camut Band, per fer dansa creativa. No per això resulta més cansat, tots els què participem de les estades som conscients dels ritmes dels infants. L’objectiu més important per nosaltres és que tant artistes com nens puguin tenir un espai per a conversar, aprendre i descobrir com es treballa a un Centre de Creació. La dansa creativa que pretenem ensenyar al Graner ha de ser una introducció o descobriment al moviment i pensament propi creatiu.

La proposta de Dansa Creativa del coreògraf Sebastián Garcia Ferro ensenya com moure’s utilitzant el terra. Els nens i nenes creen amb els seus cossos i imaginació les seves danses o balls. Des del seu bagatge proposen moviments i converses que enriqueixen la feina de tots. Avui han estudiat com incideix la llum en els seus moviments i han  pogut jugar i comprovar com ballar amb les seves ombres.

Després d’una mitja hora de pausa acompanyada d’un esmorzar sa al Parc dels Drets Humans aquests mateixos nens comencen el segon taller de dansa creativa. Encara no estant cansats sinó encuriosits per veure què els portarà la Cia Camut Band. El primer dia van portar dos tambors gegants on tots els nens i nenes podien picar, moltes baquetes per a tots i material per a què cadascú pogués fabricar el seu propi instrument. I avui la classe ha estat una festa: hi havia un grup de percussió i un grup de claqué, i tots els nens passaven pels dos grups.

Els cossos d’aquests nens avui han interioritzat, i per tant après, de forma natural i orgànica, que la dansa i la música van de la mà, com si fossin germanes.

Pel que fa a l’altre taller, el de dansa intergeneracional, programat també dins de les estades artístiques, està dirigit per la Sònia Gómez. El treball que proposa es basa en la improvisació igual que en les seves peces coreogràfiques. La inscripció és per dia així que cada dia rebem famílies diferents amb infants d’entre 13 mesos a 4 anys que volen descobrir per un dia que és això de la dansa. Després, tots volen repetir tant infants com adults.

Estades artístiques – Estiu 2013

Com cada any, al final de les vacances, us proposem les Estades Artístiques amb dos tallers: dansa creativa, per a nens i nenes a partir de 5 anys, i el taller intergeneracional, per a famílies de 0 a 99 anys.

Propostes creatives on l’aprenentatge forma part d’un context distès, espontani i creatiu en el qual l’infant i l’artista descobreixen altres llenguatges del cos i el moviment, on hi ha un intercanvi de vivències i d’emocions.  Una forma alternativa de conèixer el treball d’un artista i la seva obra, prioritzant valors com el compartir, imaginar, jugar i crear a partir del propi procés de cadascun. Dos tallers durant quatre dies oberts a tothom. Del 3 al 6 de setembre vine al Graner!

Dansa Creativa amb Sebastián García Ferro i la Cia. Camut Band (Lluís i Rafa Méndez)

A partir de 5 anys

De 9:00h a 13:30h

35€ pels 4 dies. Descompte del 25% en la segona quota si apuntes a més d’un membre familiar.

ENTRADES Dansa Creativa AQUÍ

Dansa intergeneracional amb Sònia Gómez

De 0 a 99 anys

De 10h a 12h

3€ per dia

ENTRADES Dansa intergeneracional AQUÍ

Més info:

info@granerbcn.cat

Tel. 93 426 18 75

C/Jane Addams 14-16 (La Marina-Zona Franca. Barcelona)

granerpostal_cara-cmyk