Festival DNA

A finals de maig hem col·laborat amb el Festival DNA, que va acollir una trobada del grup de treball del PEA (Programa d’Expansió Artística), en diàleg amb el CoLABoratorio del festival i el context artístic de Navarra. Com a fruit d’aquesta col·laboració amb el festival hem editat el segon ‘volum’ de l’autopublicació ‘Residències’. Hi trobareu els articles del primer volum (que sorgeixen de la col·laboració del Graner amb el PRO365 del Festival Sismògraf) i també textos nous de: Carmen Larraz, Laida Aldaz, Fernando Pérez, Centro Huarte, Neto Machado i Jorge Alencar.

Aquí us deixem el ‘pròleg’ on expliquem el perquè i el recorregut que tindrà la publicació i seguidament l’enllaç perquè us la pogueu descarregar:

Perquè pugui donar-se una residencia artística, cal, en principi i com a mínim, poder disposar d’un espai físic de treball i d’uns recursos (materials i econòmics). Però això ens sembla que presenta un marc incomplet. Una residència artística demana alguna cosa més que una cessió d’espai. També es necessiten altres recursos, potser d’entrada més intangibles. Cal acompanyament, atenció, afecte i capacitat de reflexió crítica durant el temps que dura la residència. Per aquest motiu, prenem aquest text com punt de partida d’un text obert, que incorpori noves veus, des de prismes i mirades diferents dins el territori estatal.  Al llarg d’un any aquest text itinerant farà múltiples parades, en diferents llocs, que ens acolliran i ens ofereixen micro-residències d’escriptura que ens permetran escoltar, recollir i compartir diferents experiències i aproximacions sobre les residències 

DESCARREGAR DOCUMENT ‘RESIDÈNCIES VOLUM 2’

Deixa un comentari