Graner

› Notícies

El festival Sâlmon inicia una nova etapa

El Sâlmon inicia una nova etapa amb una governança compartida entre Antic Teatre Barcelona, La Caldera, Graner i La Poderosa.
Aquest nou cicle del Festival inclou l’edició 2021, una continuïtat en la programació durant l’any i l’edició 2022.
De manera compartida els quatre centres impulsem conjuntament el Festival, en un model nou d’organització col·lectiu, imprescindible en el moment que la cultura està vivint i que vol contribuir a l’estabilitat d’un sector precaritzat i fràgil com el de les arts vives.
Estem pensant conjuntament aquesta nova etapa del Festival amb un grup de curadores, que s’encarregaran de la programació i la conceptualització del Sâlmon< 21, la programació d’arts vives sostinguda durant l’any i també de l’edició 2022. La curadoria d’aquest nou cicle del Sâlmon< va a càrrec de Sofia Asencio, Bea Fernández, Ariadna Rodríguez i Iñaki Álvarez. S’incorpora també al Festival un rol de mediació artística i organitzativa, que assumeix Dianelis Diéguez gestora cultural.
🔗 ATENCIÓ, HI HA CANVI DE WEB 👉🏼 http://festivalsalmon.com
El festival segueix comptant amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona (Institut de Cultura de Barcelona), el Mercat de les Flors i Fabra i Coats: Fàbrica de Creació. L’edició 2021 serà del 17 al 21 de febrer i girarà al voltant de les arts vives i experimentació amb el format televisiu.
Imatge: Soon in Tokyo