SÂLMON FESTIVAL <

EDICIÓ 2012

SÂLMON< ofereix una programació de dues setmanes on presentem artistes que han estat seleccionats pel projecte modul-dance, liderat pel Mercat de les Flors. Artistes que han seguit els diferents mòduls oferts dins del projecte -com ara recerca, residència i producció- per diferents països membres. El Graner actua com agent articulador de modul-dance mitjançant les residències artístiques que ofereix i les Cartes Blanques; aquestes són petites finestres de treball a nivell internacional, ofertes a artistes catalans i nacionals per tal d’establir lligams amb altres espais de creació i generar sinèrgies artístiques.

També participen de SÂLMON< aquells artistes que han pogut desenvolupar un procés de residència al Graner i han estat seleccionats pels comissaris del Festival.

SÂLMON< es presenta com un espai de visionat, trobada i descoberta entre públic, artistes i gent amb curiositat per veure diferents aproximacions al moviment i la dansa dins d’un context europeu i particular al mateix temps. SÂLMON< s’articula també com un espai motor a la ciutat entre els artistes que venen al festival i els artistes del territori amb l’organització de trobades per parlar, intercanviar informació i experiències al voltant de la mobilitat artística. Una nova cita a la ciutat, un festival de continuïtat anual pel públic per tal de visionar i acompanyar els treballs d’artistes dintre d’un marc europeu i participatiu.

Tota la programació i més info aquí.

Els comentaris estan tancats.