GRANER FAMILIAR: Diumenge 17 de març amb Helena Lizari

Els nens necessiten moure’s per poder pensar, aprendre i crear. L’infant experimenta i aprèn a través del moviment. Si aquest procés es fa en companyia d’altres membres de la família serà mes enriquidor.

La coreògrafa Helena Lizari proposa un taller d’exploració a través del moviment, de descobriment a través del propi cos i el dels altres. Treballarem el moviment, la improvisació, la coordinació, jocs d’intercanvi de rol, ritme, respiració… components que es desenvoluparan sempre des del cos i l’entreteniment, estimulant els sentits; perquè només a través de les sensacions s’arriba als conceptes i definicions de les coses. La riquesa d’estímuls sensorials beneficia el pensament, el llenguatge del nen i el contacte amb les persones que l’envolten.

 

 

 

 

 

 

Helena Lizari és professora de moviment i psicomotricitat, ballarina i coreògrafa. Llicenciada en teories i anàlisi del moviment, estudis de dansa i interpretació per la AHK d’Amsterdam. Ha estudiat amb David Zambrano, Jeremy Nelson, Stephen Petronius, Meg Stuart, Trisha Brown, entre d’altres. Té una llarga trajectòria en dansa contemporània tant com a creadora com a docent. Des de 1994 treballa com a creadora independent, presentant el seu treball en diversos escenaris internacionals. Ha impartit classes en la SNDO d’Amsterdam i altres escoles d’Europa, així com en Barcelona (Institut del Teatre, La Caldera, La Poderosa, etc)

Actualment combina la seva trajectòria artística amb l’ensenyament  de moviment per als més petits, ampliant la seva formació en psicomotricitat i pràctica de ioga. Ha participat en projectes de creació i dansa en les escoles en diversos centres d’Europa.

Edats: de 0 a 99 anys

Horari: de 11h a 13h

Adreça: El Graner (C/Jane Addams 14-16, Barcelona)

Preu: 3€ per participant

Venda d’entrades AQUÍ

Els comentaris estan tancats.