Graner

› Notícies

El Graner participa a la Jornada solidària "Mostra i viu..." amb un taller familliar online d'Élise Moreau i Elisa Keisanen

Un any més arriba la jornada solidària ‘Mostra i viu…’ impulsada per La Marina Viva que enguany va dedicada a l’associació Aprenem autisme, que treballa per a la inclusió de les persones amb trastorn de l’espectre autista.

El Graner hi participa per primera vegada, amb “Montañas rusas”, taller familiar que han preparat per a l’ocasió Élise Moreau i Elisa Keisanen.

La “Mostra i viu…” tindrà lloc el dissabte 21 de novembre dins l’entorn dels Jardins dels Drets Humans i molt possiblement tots els actes siguin en format online per tal de gaudir i participar des de casa. A partir de les 11 hores podreu trobar diferents activitats, tallers, actuacions… tot amb l’objectiu de recaptar diners per la causa. Aviat us informarem dels enllaços per poder gaudir de les activitats online.

Més info i seguiment del taller (a les 11h i a les 12.30h) al Facebook de La Marina Viva https://www.facebook.com/VivaLaMarina

Si tens dubtes envia un correu a lamarinaviva@gmail.com