INTERPOLACIÓN #1

El Graner, amb el suport d’Iberescena (Programa de Residencias Iberescena 2014) i el Mercat de les Flors inicia Interpolación #1, un nou projecte internacional sota el paraigües de la publicació Ojo i del projecte Observatorio Transregional.

Interpolación #1 és una trobada de diàleg que pretén cridar l’atenció sobre la coincidencia o no de les practiques artístiques entre diferents artistas de diferents contextos, a partir del concepte i definició d’interpolació, entesa com l’acció d’obtenir nous punts partint del coneixement conjunt discret de punts, entenent a la persona com un punt i al conjunt com la suma de persones.

Interpolació #1 és una trobada de diàleg lliure sense marc entre 5 persones que es desconeixen per veure quines interpolacions de pensament artístic generen entre elles.

En aquesta primera edició del projecte els països i les creadores implicades són: Tania Solomonoff (Argentina-Mèxic), Ayala Hernández (Uruguay), Cristina Blanco (Espanya), Cláudia Müller (Brasil), Bárbara Pinto (Xile).

Totes elles treballaran una semana conjuntament i dues setmanes a títol individual al Graner durant la tardor de 2014

AQUÍ POTS LLEGIR EL PROJECTE: INTERPOLACIÓN #1

hiper copy

Captura de pantalla 2014-12-22 a las 09.06.59

Els comentaris estan tancats.