Graner

› Notícies

Ja és aquí la 9a edició del Festival Sâlmon

Del 17 al 21 de febrer ja tenim aquí una nova edició del Sâlmon. Aquesta edició és singular per a diferents motius. D’una banda perquè per primera vegada la governança i organització del festival és conjunta entre Antic Teatre, La Caldera, La Poderosa i nosaltres mateixes. Aquest nou model organitzatiu s’ha concretat en un equip curatorial que definirà i imaginarà també l’edició 2022 (Sofia Asencio, Iñaki Álvarez, Bea Fernández i Ariadna Rodríguez). D’altra banda les circumstàncies actuals fa que encara agafem amb més ganes el festival i tot el que significa per a l’ecosistema de les arts vives de la ciutat.

Al Graner, més concretament, aquests dies estem acollint en residència Søren Evinson, Norberto Llopis, Aitana Cordero Vico i Jaume Ferrete Vázquez, que formen part de la programació del Plató que el festival instal·la a la Sala MAC del Mercat de les Flors, un espai híbrid on arts vives i audiovisual avançaran imparables des de les 15h a les 20h. En paral·lel també acollim el col·lectiu francès OKAY CONFIANCE, que juntament amb Júlia Barbany, Alba Rihe i Daniel Moreno estaran en residència una setmana preparant la cloenda del festival (diumenge 21 al Graner).

Podeu consultar tota la info del festival al seu web www.festivalsalmon.com no badeu amb les entrades

Us deixem aquí sota el jingle d’Hidrogenesse del festival, que no podem parar de ballar, i un parell de vídeos que expliquen amb més detall la singularitat i l’explosió creativa d’aquesta 9a edició.