Graner

› Notícies

Ja es pot escoltar BOCA#3, una conversa entre Søren Evinson i Andrea Soto Calderón

BOCA # 3 ens convida a escoltar la conversa d’Andrea Soto Calderón i Søren Evinson, en residència al Graner l’hivern de 2020.

Andrea Soto Calderón transita per la investigació del Soren Evinson a la seva darrera peça Just Desire i aprofundeix també en algunes de les temàtiques, formalitats i estètiques que travessen peces anteriors i el cos de treball de l’artista. A la conversa també hi apareixen autores, referències i conceptes que obren preguntes en relació a les arts vives, les imatges, el consum i el desig, entre d’altres territoris.

Andrea Soto Calderón, doctora en filosofia, actualment viu i treballa a Barcelona, professora d’Estètica i Teoria de l’art. Ha estat professora visitant en diverses universitats (París, Lisboa, Barcelona i Valparaíso). Investigadora principal del projecte de recerca artística «La performatividad de les imatges» a La Virreina Centre de la Image a Barcelona, els seus treballs de recerca es dediquen a les transformacions de l’experiència estètica en la cultura contemporània, la recerca artística, l’estudi de la imatge i els mitjans, així com a la relació entre l’estètica i la política. Entre les seves publicacions recents destaca el seu llibre “Le travail des images” al costat de Jacques Rancière (Els presses du réel, 2019).

Registre i ambient sonor: Telemann Rec
Enregistrat a la Sala MT del Graner un matí de gener de 2021 

BOCA #3, Søren Evinson, Andrea Soto Calderón i el desig