La nova edició de l’IPAM posarà el focus en la cerca de coproductors

La nova edició de l'IPAM posarà el focus en la cerca de coproductors

La segona edició de la Finestra d’Internacionalització de la Dansa es durà a terme els dies 9 i 10 de juliol, i en aquesta ocasió no repetirà la fórmula d’exhibició de projectes catalans, sinó que es concentrarà en la recerca d’aliances per tal de trobar futurs coproductors i estratègies de difusió per a la dansa feta a casa nostra de cara al 2015.

La nova proposta de treball vol reforçar la relació entre l’artista i els agents que en aquests moments produeixen dansa a Catalunya (bàsicament festivals d’arts escèniques), s’acompanyarà d’una finestra d’exhibició de companyies provinents de Brasil, Uruguai, Xile i Mèxic. També comptarà amb una programació en paral·lel per tal de donar a conèixer l’univers artístic de la ciutat de Barcelona a partir de diferents itineraris que s’han de construir. Serà un nou dispositiu per tal de presentar l’artista no només des de la vessant de la producció sinó com a motor de tot un territori.

La propera reunió es durà a terme el 2 d’abril a les 16.30h a les instal·lacions del Graner i està oberta a la participació de tot el sector professional de la dansa (no cal invitació, es tracta d’una taula de treballa continuista, voluntaria i totalment oberta).

Els comentaris estan tancats.