Graner

› Notícies

Laboratori Cos i Territori, una col·laboració entre La Central del Circ, Mercat de les Flors i Graner

Col·laborem i acollim el laboratori “Cos i Territori”, un laboratori per profunditzar els punts en comú existents entre la dansa i el circ, que en són molts!

Després d’una setmana a La Central el Circ, el grup participant s’ha instal·lat al Graner per seguir amb les sessions de cos, passejos i marc teòric. El laboratori compta amb la Marta Galan fent l’acompanyament artístic i formatiu, el Sergi Parés oferint un seminari vinculat al circ, l’ Aina Alegre amb un seminari de dansa i el Marc Dalmau fent l’acompanyament acadèmic.

Aquesta edició del Laboratori s’ha centrat en la noció de Territori, com a espai construït socialment i, per tant, travessat per la mirada comunitària. Durant dues setmanes, els formadors/es han acompanyat 10 artistes cap a una nova mirada sobre el moviment i el circ contemporani; analitzant ambdues pràctiques per tal de conèixer què és el que actualment aquestes poden requerir quan es posen amb relació a un context.

Aquest taller, una col·laboració entre La Central del Circ, el Mercat de les Flors i Graner, està adreçat a artistes de circ contemporani i a artistes que treballen el moviment, creadors i creadores interessats/des a generar una situació propícia per a la investigació de les noves pràctiques de circ i dansa des del punt de vista del territori.