Mapa 2016 en construcció – residències i relacions

Les residències artístiques de creadors que passen pel Graner configuren una constel·lació de relacions entre els creadors i les estructures que els acompanyen. La manera com entenem l’acompanyament des del GRANER és precisament acompanyar l’artista i la seva obra de manera global i integrada, tenint en compte el seu context. Acompanyem el creador/a i les relacions que estableix ‘amb i entre’ altres estructures i unitats de suport. Intentem ser un recurs obert, a la mida de l’artista, personalitzat i diferencial.
El GRANER és un centre de creació del cos i del moviment que acull propostes en residència que arriben per mitjà de convocatòria oberta i per relacions amb altres estructures (Mercat de les Flors i col·laboracions amb festivals i estructures independents.
Amb aquesta idea de constel·lació i de tenir en compte els lligams i els recorreguts de cada projecte hem intentat plasmar sobre el paper aquestes relacions en un mapa 2016 de residents. És un mapa en evolució (ja que la darrera actualització és de finals de març) i que simplement vol posar en evidència els lligams que es produeixen al llarg de la creació o investigació d’un projecte artístic.

ARXIU: mapa 2016 – residències i relacions

Captura de pantalla 2016-03-31 a la(s) 11.25.32

Deixa un comentari