Graner

› Mapa de residències 2019

Mapa de residències 2019

El Graner és un centre de creació de dansa i arts vives. Un espai per a la investigació, la creació i la producció artística, flexible i en moviment constant, capaç d’adaptar-se a les necessitats dels artistes i els seus processos. Posem en valor el temps, les relacions a llarg termini i la confiança, perquè només amb un coneixement profund de l’altre podem acompanyar-nos mútuament. Des d’aquest estat de trobada i amb una voluntat facilitadora, dialoguem amb els creadors i les creadores i també amb el territori, desenvolupem projectes educatius i comunitaris que vinculen diferents agents mediadors, docents, infants, veïns i veïnes, reivindicant  l’art com a eina de transformació social.

Programes de suport a la creació amb convocatòria oberta:

Artistes associades: Dos artistes locals escollits per desenvolupar un projecte d’investigació o creació durant dos anys amb cessió d’espais, acompanyament integral i recolzament econòmic, que dialoguen amb el territori des de la seva pràctica i formen part dels òrgans de governança del centre.

Artistes residents: Entre tres i cinc companyies d’àmbit nacional o internacional, que desenvolupen projectes de producció o investigació, amb cessió d’espais, residència tècnica i acompanyament en funció de les necessitats del projecte.

Artistes emergents: Dos artistes joves d’àmbit local seleccionats en col·laboració amb el centre de creació La Caldera. Compten amb espai de treball, residència tècnica, mentoria, accés a xarxa internacional, recursos per a la formació i borsa econòmica.

Altres programes de suport a la creació:

A més a més de les convocatòries obertes tenim línies de suport a la creació basades també en residències i vinculades al Mercat de les Flors, al Festival SÂLMON<, a col·laboracions amb altres estructures i espais i al programa Viver.