Mariona Naudin, Maria García Vera, Laia Cabrera

FRICCIONS és un projecte d’investigació escènica que té com a punt de partida la següent pregunta: Com influeix la ficció en la nostra quotidianeitat?

Aquesta qüestió ha generat ja molt de material tant a nivell artístic com antropològic. Tot i així, segueix sent indispensable continuar qüestionant-nos el paper de la ficció per a, sobretot, intentar identificar com aquestes necessàries i ancestrals ficcions es van transformant i penetrant en la nostra qüotidianeitat sota diverses disfresses. El poder de la ficció per a moldejar la nostra percepció de la realitat és innegable i actualment ho és potser més que en cap altre moment de la història de la humanitat. Però quines noves relacions s’estableixen avui entre ficció i realitat?

Captura de pantalla 2016-02-15 a la(s) 14.44.14

Mariona Naudin, María García Vera i Laia Cabrera són treballadores d’ Arts Vives formades en teatre de Gest a l’Institut del Teatre de Barcelona. Les tres s’han format també en dansa i tècniques de moviment i han realitzat treballs en solitari i treballat per a d’altres artistes. Friccions és el primer treball que desenvolupen com a equip artísitic.

Deixa un comentari