“MESA PARA 10″ AMB MADMOISELLE MCH

Les residències del Graner formen part del seu contingut artístic i creen llaços i col·laboracions amb altres estructures, projectes o espais, tant nacionals com internacionals.  Així, el creador que arriba al Graner pugui sumar al seu procés de treball una relació amb el context creatiu de la ciutat i a l’hora trobar vies de difusió del seu treball. Es tracta d’afavorir la visibilitat de l’artista en trànsit i poder establir ponts de coneixement.

Per fer-ho, un artista local proposa al resident un mapa creatiu de la ciutat i el Graner s’encarrega de posar en contacte l’artista en trànsit amb altres creadors locals, i donar a conèixer la seva creació al públic general.

El punt d’unió d’aquestes vies de treball és la MESA PARA 10, una trobada-dinar d’acollida al Graner on l’artista en trànsit pot entrar en contacte amb agents culturals, artistes locals i públic general, i intercanviar-hi opinions i coneixements sobre creació contemporània, context i visibilitat dels processos de creació actuals.

 

 

 

 

La darrera MESA PARA 10 ha acollit Marie-Caroline Hominal, que a més a més ha pogut dur a terme un recorregut per la ciutat de la mà del mapa que ha creat per a ella Cristina Nuñez.

Marie-Caroline Hominal(MadMoiselle MCH), creadora franco-suissa, que després de formar-se com a ballarina a la Schweizerische Ballettberufschule (Zurich),a la Rambert School of Ballet and Contemporary Dance (Londres) i formar part de la National Youth Dance Company, el 2002 va començar el seu treball personal amb el vídeo com a suport creatiu.

Cristina Nuñez és Llicenciada en Art dramàtic per l’Escola Superior d’Art Dramàtic de València, aviat s’interessa per la creació de moviment formant-se en dansa en diversos centres i participant en tallers amb coreògrafs com a Kurt Koegel, Iñaki Azpillaga, Rafa Linares, Germana Civera, Martin Sonderkamp, Frank Van de Veen, Susan Reshort, Carmelo Salazar, Rosa Muñoz i Andrés Corchero. Posteriorment continua la seva formació cursant el Màster en teoria i pràctica de la dramaturgia a l’Institut del Teatre.

Els comentaris estan tancats.