Graner

› Notícies

Obertura del procés de creació "El Ardor" d'Alberto Cortés el 25 i el 26 de novembre al Graner

Dimecres 25 i dijous 26 de novembre a les 19h Alberto Cortés obre el seu procés de creació de la seva nova peça “El Ardor” al públic.

Porto des d’un temps donant-li voltes a una cosa que es diu ‘El Ardor’. El nom va ser primer i després va venir tota la resta fins el que la cosa és a dia d’avui. Vull convidar-te a que vinguis a veure la mostra que faré el proper dimecres 25 i 26 de novembre al Graner a les 19.00h. Es tanca aquesta etapa de creació com a resident i vull que s’obrin altres portes que permetin que això de l’ardor pugui créixer. Sembla que parla de la set, de desig, de somiar amb bandes de carrer, de veure si és possible exigir la immortalitat, convertir-nos en salvatges i obrir un pla a la terra on les senyores, les adolescents, les maricas i les marimachos ocupen els carrers. Recuperen els carrers. O això crec jo, perquè en realitat parlarà d’altres coses. Vull que vinguis perquè perquè això es posi en marxa necessita seduir a algú. (Alberto Cortés)

Entrada gratuïta, aforament limitat, cal reservar a info@granerbcn.cat

Al Graner c/Jane Addams 14  COM ARRIBAR-HI

Més info de la residència de creació 2020 d’Alberto Cortés (convocatòria pública): http://granerbcn.cat/residencia/alberto-cortes/

Web de l’artista http://www.comoseralbertocortes.com/

Les obertures de processos al Graner segueixen les mesures de seguretat recomanades per a la prevenció de la Covid-19.

Foto ©99 páginas