PAS A DOS AMB L’ESCOLA BÀRKENO

PAS A DOS ÉS EL NOM QUE DONEM AL PROJECTE TÀNDEM ENTRE L’ESCOLA BÀRKENO I EL MERCAT DE LES FLORS-GRANER en aquesta primera edició.

Li diem així, agafant el terme dansístic “pas de deux” de referent, que vol dir un duet entre dos ballarins. Així, l’escola Bàrkeno i el Mercat de les Flors-Graner fan un duet educatiu i han dut a terme el primer any del projecte Tàndem durant el curs 2014-15.

TÀNDEM és un projecte en col·laboració entre la Fundació Catalunya – La Pedrera i Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Així, el Mercat de les Flors i el Graner fan tàndem amb l’Escola Bàrkeno, del barri de La Marina a la Zona Franca de Barcelona. Escoles Tàndem és un projecte educatiu innovador de la Fundació Catalunya La Pedrera en què centres educatius, a través del partenariat amb institucions de referència del país, treballen conjuntament amb l’objectiu de fomentar l’èxit educatiu. Aquest projecte es basa en l’especialització curricular d’aquests centres en una matèria singular (música, ciències, audiovisuals…). Amb una durada total de tres anys, el projecte Tàndem Escola Bàrkeno – Mercat de les Flors pretén crear un lloc ampli i sensible on el llenguatge de la  dansa i les arts del moviment siguin vehicle alhora que matèria, i descoberta alhora que vivència.

Mireu quin munt d’accions hem realitzat ja el primer any!

Cronograma Niu

Deixa un comentari