PEA #1 ‘Proyecto guisante’

La primera trobada del PEA ha tingut lloc els dies 26-28 de març i ha estat dirigida per Alfons Cornella*. Mitjançant sessions de treball de grups de 6 persones (cada grup té com a nucli un dels artistes o col·lectius seleccionats per formar part del PEA i d’altres perfils vinculats a la creació i / o a la innovació en un sentit ampli) s’ha dut a terme una formació en la metodologia Verne.

Aquesta metodologia, proposada per Alfons Cornella, ha estat el motor d’aquesta primera capacitació col·lectiva dins el PEA. Verne és un model que es defineix en base als objectius següents: crear cultura d’innovació, innovar des del model de negoci, organitzar cèl·lules d’innovació, desenvolupar prototips i llençar projectes, sempre des dels propis membres de l’organització, que analitzen la seva activitat i desenvolupen prototips per presentar als altres grups de treball i per avaluar-ne la seva sostenibilitat econòmica, en el cas que es concretin com a projectes.

Amb aquesta primera trobada PEA hem intentat obrir el propi projecte a altres creadors (convidats pels artistes seleccionats) i a altres perfils que puguin enriquir la trobada per la seva experiència professional, més vinculada a l’empresa i a la innovació en d’altres camps que no són els creatius. Creiem que una primera capacitació més vinculada a l’empresa pot ser un bon disparador per situar-nos a tots plegats en el diàleg entre cultura i mercat cultural, a vegades difícil.

*Infonomia és una empresa de serveis d’innovació per a les organitzacions i empreses que volen dur a terme un procés de transformació davant els nous reptes de la societat del segle XXI. Infonomia va ser fundada a Barcelona fa més de 20 anys i ha dut a terme més de 100 projectes d’innovació i ha movilitzat a milers de persones inquietets al llarg d’aquests anys mitjançant la seva plataforma de col.laboració Co-Society i acaba de llançar una nova proposta internacional amb seu a la nostra ciutat, Institute of Next.

Amb la participació de: Societat Doctor Alonso, Quim Bigas, Toni Mesa, Margot Boixarent, Elena Carmona, Bet Pueyo, Marisol Lopez, Isaac Guilera, Bárbara Sánchez, Rocio Guzmán, María Cabeza de Vaca, Laida Aidaz, Nuria Diaz, Margarita Troguet, Oriol Pastor, Sonia Mulero, Vicente Arlandís, Jorge Dutor y Guillem Mont de Palol, Cris Celada, Soren Evison, Florine Lindner, Sandra Navarro, Alex Pigem, Bernat Grau, Begoña Vega, El Conde de Torrefiel, Clara Abello, Joan Gay, Eduardo Bonito, Marc Segarra, Javier Guerrero, Veronica Valentini, Armand Vilanova, Maria de Miguel, Laida Azkona, Aimar Pérez Galí, Isabel Bassas, Joan Pérez, Isabel Ferreira, Penélope Spyroponcon, Cristina Alonso, Oriol Pujoldevall, Leire Aranzasti, Jaime Conde Salazar, Alfons Cornella i Mònica d’Infonomia.

En aquesta primera sessió del PEA s’ha elaborat entre tots el següent mapa conceptural a partir de l’afirmació       M’AGRADARIA PODER…

IMG_7684

Captura de pantalla 2017-04-11 a las 12.39.51

Deixa un comentari