PLA D’EXPANSIÓ ARTÍSTICA

Amb l’objectiu de desenvolupar models organitzatius i mètodes de col·laboració eficaços i respectuosos amb la creació artística, neix el projecte pilot pràctic PEA. El projecte planteja 4 plans individuals d’expansió artística (PIEA) en els quals 4 artistes, col·lectius o agrupacions seleccionats residents a l’Estat Espanyol i amb una trajectòria i una circulació d’obres rellevant i contrastada formin part d’un programa d’investigació transdisciplinar.

El PEA proposa assessorament i un disseny conjunt d’accions enfocades a la recerca i la creació d’una relació justa entre els agents culturals tant a nivell nacional com internacional, centrada en el newmanagement. Aquest projecte té una durada de dos anys i requereix d’una implicació basada en la participació en sessions d’investigació, sociabilització, capacitació, disseny de projectes propis i de continguts i metodologies.

El Mercat de les Flors-Graner, amb el suport de Fundació Banc Sabadell i la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, el Ministeri de Cultura i la Generalitat de Catalunya, possibiliten aquest programa pilot amb la voluntat de capacitar als artistes, consolidar la seva feina, aconseguir les eines necessàries per fer-ho possible i promoure el desenvolupament econòmic de la cultura, a partir de 7 principis bàsics: innovació, investigació, experimentació, rigor conceptual i formal, intercanvi i emancipació organitzativa.

BASES DE LA CONVOCATÒRIA PEA

Els comentaris estan tancats.