Graner

› Notícies

"La plaça íntima" de Vulnus i trobada oberta amb Nyamnyam dilluns 8 de juliol

Acció 2 dins el cicle d’accions artístiques al barri de La Marina BOOMBETA.

Acció participativa i trobada oberta

“La plaça íntima” és una proposta de Vulnus, arts vives i recerca, que obre l’espai públic del barri. En aquesta plaça tan particular hi descobrirem llibres humans, pàgines biogràfiques, capítols d’històries i anècdotes, sense prejudicis ni idees preestablertes.

Llegir amb els altres, llegir als altres, deixar-nos llegir per altres…és habitar una plaça íntima. Rere els caminants que passegen sense rumb pels carrers i les places s’hi amaguen persones exposades a la intempèrie de la vida amb històries per explicar.

De manera paral·lela a aquesta acció, i com a intersecció amb el treball de Vulnus, Nyamnyam proposa obrir conversa de manera col·lectiva tot fent un mos, per a poder compartir els relats al comú, entenent les diverses maneres de fer, d’explicar, d’habitar, etc. Així pretenen començar a construir potes des de l’intangible, per anar imaginant possibles taules com a context d’acció i resiliència, bases del seu projecte d’investigació lligat al barri de la Marina. Aquest procés vol partir de l’artesania entesa en la seva més àmplia accepció, que inclou els micro-moviments polítics, la transformació de la matèria incloent la possibilitat de l’inesperat o la repetició i la persistència, prenen com a base el estar juntxs, l’acció quotidiana que dona marc a la proposta.

Compartirem històries i maneres de fer, a partir de relats íntims i converses col·lectives.

8 de juliol de 18:00 a 22:00 h. al Graner i els seus voltants

Per a totes les edats

Fitxa artística “La plaça íntima” de Vulnus:

Direcció artística: Thomas Louvat.

Ajudant de direcció: Natalia Carpintero.

Investigació: Asun Pié i Noemí Durán.

Acompanyament: Marta Galán.

Producció: Sílvia G.Márquez.

Intèrprets: Joan Masachs, Albert Jiménez, Carlota Gelonch, Yolanda de las Heras, Margarita Brito, Natalia Carpintero, Judit Costa, Juan José Marquina, Alba Díaz, Marta Díaz, Deborah Gold, Anna Pascal, Ainara Díaz, Filipa Teixeira, Laia Barri i Montse Ballart.